Resmeriță: „Alții dau bani grei să vină la noi”

24 Jan. 2009, 16:15 Seria 2
Resmeriță:

„Minerii” stau în cantonament cât mai aproape de casă. Atât Jiul cât și Minerul Lupeni vor intra în cantonament la baza de la stadionul unde se antrenează.

Conducerea echipei de fotbal Minerul Lupeni a decis ca echipa să-și efectueze întreg stagiul de pregătire acasă. Dacă în alți ani „minerii” colindau lumea în lung și în lat, anul acesta vor sta cât mai aproape de oraș.

„Am tot mers prin străinătate, am fost în Antalya și apoi am venit și am jucat pe terenuri îmbibate pe ploaie. Nu cred că are rost să cheltuim bani în neștire pe un cantonament pe care îl putem face și la Lupeni. Alții dau bani grei să vină la munte în zoana noastră. Noi de ce nu am putea sta aici? Avem condiții foarte bune și nu văd ce ne-ar împiedica să ne ducem la bun sfârșit perioada de pregătire”, a spus președintele onorific, Cornel Resmeriță.

Și Jiul Petroșani ar putea alege o variantă de cantonament tot pe aproape, oficialii anunțând că este posibil să nu mai meargă în străinătate. „Totul este foarte scump așa că ne vom orienta către o locație din țară sau poate în Croația, unde sunt prețuri mai mici decât la noi”, au spus petroșenenii.

Jiul pregătește returul de campionat cu jucători împrumutați de la Steaua și Craiova. Bogdan Roiu, respectiv Sorin Bușu și Dragoș Firțulescu.

articol scris de Loredana Juglea

24 Jan. 2009, 16:15 Seria 2
Pe aceeași temă