Reîntâlnire după 7 ani! Olimpia și FC Bihor visează amândouă la victorie

Marius ANGHEL 25 Oct. 2013, 13:54 Seria 2
Reîntâlnire după 7 ani!** Olimpia și FC Bihor visează amândouă la victorie

Olimpia Satu Mare va primi sâmbătă, de la ora 11.00, vizita formației FC Bihor pentru a disputa meciul etapei  a VIII-a a Ligii a II-a la fotbal. Cele două echipe se întâlnesc din nou în Liga a II-a după 7 ani.

Olimpia Satu Mare a jucat cu echipa bihoreană anul trecut, pe teren propriu, în meciul din Cupa României, partidă în care sătmărenii au obținut victoria cu scorul de 3-2.

După două egaluri obținute în ultimele două etape, elevii antrenorilor Tiberiu Csik și Lulu Dragomir își doresc victoria în fața propriilor suporteri.

„Galben albaștrii” nu vor să le dea ocazia bihorenilor să înscrie în această partidă, tocmai pentru că vor să obțină toate cele trei puncte puse în joc.

„Ne pregătim pentru a adjudeca cele trei puncte. Ne-am antrenat și suntem pregătiți să nu le dăm ocazia oaspeților să înscrie. Trebuie să obținem cele trei puncte importante.”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Pe de altă parte, antrenorul formației FC Bihor a declarat că Olimpia este o echipă care pierde greu puncte pe teren propriu. „Întâlnim o echipă care pe teren propriu pierde greu puncte. Noi vrem să legăm victoria de acasă cu un rezultat pozitiv la Satu Mare”, a declarat antrenorul echipei FC Bihor, Gheorghe Ghiț.

Și președintele Șerban Morcan remarcă dificultatea acestui joc. „Va fi un meci la fel de greu precum cel cu mureșenii, dar noi sperăm să facem un joc bun și să obținem un rezultat pozitiv”, a declarat conducătorul „roș-albaștrilor”.

Tehnicianul Gheorghe Ghiț nu se confruntă cu probleme de efectiv, „decât cu mici incertitudini, care se speră a fi rezolvate însă până la ora începerii jocului”.

Olimpia Satu Mare ocupă în acest moment locul VI în clasament cu 10 puncte, iar oaspeții se clasează pe locul IX cu 8 puncte.

Articol scris de Elena GOVOR

Marius ANGHEL 25 Oct. 2013, 13:54 Seria 2
Pe aceeași temă