Reacția lui Mititelu după ce FC U Craiova s-a ales cu o amendă record din partea FRF și cu terenul suspendat

Marius ANGHEL 03 Oct. 2013, 17:27 Seria 2
Reacția lui Mititelu după ce** FC U Craiova s-a ales cu o amendă record din partea FRF și cu terenul suspendat

Comisia  de Disciplină a FRF a pedepsit FC Universitatea Craiova pentru incidentele de la meciul cu Petrolul Ploiești din Cupa României.

Înaintea meciului de la Severin au avut loc altercații între fanii celor două echipe, soldate cu rănirea gravă a unui șofer de autobuz. În timpul meciului, suporterii au aruncat cu torțe și au scandat împotriva oficialilor din conducerea fotbalului românesc.

Comisia de Disciplină a decis ca echipa lui Adrian Mititelu să susțină următoarele două meciuri de pe teren propriu la cel puțin 100 de kilometri de Turnu-Severin. Craiovenii au fost amendați cu 37.500 de lei, sumă ce trebuie achitată în următoarele două etape. În caz contrar, Universitatea nu va fi programată în campionat! Universitatea a mai primit alte două amenzi: 30.000 lei pentru incidentele de la meciul cu Minerul Motru, și 22.500 lei pentru ce s-a întâmplat la meciul cu CS U Craiova. În total, Adrian Mititelu va trebui să plătească 90.000 de lei.

Pe site-ul editie.ro, deținut de Adrian Mititelu, a fost publicat un comunicat pe care îl redăm mai jos:

MIRCEA SANDU și ACOLIȚII SĂ‚I CONTINUĂ‚ SĂ‚ LOVEASCĂ‚ în UNIVERSITATEA CRAIOVA. Astfel, COMISIA DE DISCIPLINĂ‚ A FRF A SANCȚIONAT Clubul de Fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA CU INTERZICEREA DISPUTĂ‚RII A DOUĂ‚ MECIURI PE STADIONUL DIN SEVERIN, dar si cu o SANCȚIUNE FINANCIARĂ‚ URIAȘĂ‚, de 90.000 de lei.

Motivarea acestei sancțiuni are la bază așa-zisele evenimente provocate de suporteri la meciurile cu Minerul Motru și Petrolul Ploiești.

Prin urmare, VISUL LUI MIRCEA SANDU si al OLGUȚEI VASILESCU de a nu mai vedea miile de suporteri care umplu stadionul „ION OBLEMENCO” Severin s-a îndeplinit. De asemenea, CONSTRÂNGEREA FINANCIARĂ‚ a CLUBULUI DE FOTBAL continua și în acest mod.

Prin această scancțiune, CLUBUL ESTE LOVIT DESTUL DE GRAV, pentru că VA TREBUI SĂ‚ DISPUTE DOUĂ‚ MECIURI EXTREM DE IMPORTANTE, cu CSM Râmnicu Vâlcea și Gloria Bistrița, două pretendente la promovare, ÎN EXIL. Iată că, după ce A SCOS UNIVERSITATEA CRAIOVA DIN COMPETIȚIE, după ce a scos-o și de pe stadionul „ION OBLEMENCO”, împreună cu OLGUȚA VASILESCU, MIRCEA SANDU CONTINUĂ‚ ABUZURILE LA ADRESA ȘTIINȚEI fără nicio reținere”, se scrie în comunicat.

Marius ANGHEL 03 Oct. 2013, 17:27 Seria 2
Pe aceeași temă