Radovanovic, dat afară de la UTA!

09 Jul. 2009, 12:27 Seria 2
Radovanovic,** dat afară de la UTA!

Branko Radovanovic nu s-a prezentat la reunirea lotului echipei UTA, așa cum era de așteptat. Atacantul sârb a refuzat în mod sistematic să-și recepționeze corespondența expediată de clubul arădean, însă oficialii Bătrânei Doamne au primit o înștiințare din partea firmei de curierat la care au apelat prin care sunt anunțați că Radovanovic a refuzat să preia plicul expediat într-o convorbire telefonică.
 

 

Pe de altă parte, oficialii arădeni au demarat deja o procedură care vizează rezilierea contractului lui Branko Radovanovic. Părțile sunt implicate într-un alt litigiu, câștigat de fotbalist, care trebuie să primească suma de 36.000 de euro din partea UTA-ei. Suma reprezintă salariile jucătorului pe lunile februarie, martie și aprilie. În mod normal, conform unui acord verbal între UTA și Radovanovic, după ce jucătorul a primit în luna martie 48.000 de euro, atacantul ar fi trebuit să aștepte o nouă plată, consistentă în toamna acestui an. Atunci clubul ar urma să-și recupereze cheltuielile efectuate cu el de la o firmă de asigurări. Radovanovic n-a avut răbdare, a profitat de neglijența utiștilor care n-au parafat înțelegerea într-un act scris, și-a depus memoriu și a câștigat cele trei salarii fără să se fi prezentat măcar un minut la locul de muncă.
 

 

Acum, conducătorii Bătrânei Doamne se străduiesc să evite o nouă poveste de acest gen, motiv pentru care au angajat un avocat și au demarat demersurile necesare pentru rezilierea contractului lui Radovanovic, mai ales că acesta a încălcat înțelegerea cu clubul, dar mai ales pentru că refuză să se prezinte la Arad și să se lase investigat din punct de vedere medical. Situația sa medicală reprezintă o altă necunoscută. Din informațiile oficialilor utiști, Radovanovic nu-și mai poate continua activitatea de jucător din cauza unor complicații medicale la glezna piciorului stâng, însă nu au această certitudine, fotbalistul nefiind cooperant. În plus, chiar dacă Rdovanovic ar fi apt, UTA nu și-ar permite să-i achite salariul anual în valoare de 120.000 de euro.
 

 

Articol scris de Sebastian Șiclovan
 

09 Jul. 2009, 12:27 Seria 2
Pe aceeași temă