Pustai nu mai vrea duș rece cu Chindia. „Am relansat lupta pentru promovare. Poate place spectatorilor, dar nouă nu”

Marius ANGHEL 06 May. 2016, 15:15 Seria 2
Pustai nu mai vrea duș rece cu Chindia.**

Învinsă surprinzător pe teren propriu de Chindia, Gaz Metan vrea să-și ia duminică, de la ora 11:00, revanșa în fața târgoviștenilor, în prima etapă a returului play-out-ului. Rezultatele din ultima rundă a turului a reaprins lupta pentru promovare în Seria 2, între primele trei clasate diferența de puncte fiind foarte mică. Medieșenii au un avans de două puncte dață de UTA și de trei față de Chindia, astfel că tot ei dețin prima șansă la promovarea directă.

Antrenorul Cristian Pustai speră ca eșecul cu Chindia să fi fost un duș rece care a venit la timp, amintește că jucătorii săi ar fi putut tranșa meciul tur cu dâmbovițenii încă din primele zece minute și își dorește ca echipa sa să nu mai facă pași greșiți în ultimele cinci meciuri rămase din acest sezon.

„Am rămas tot pe primul loc. Încă este bine că depindem de noi și duminică trebuie să ne respectăm blazonul și la Târgoviște să nu pierdem pentru că nu mai avem voie să facem pași greșiți. Cred că o victorie ar fi foarte importantă în acest meci. Dacă ne uităm la jocul trecut cu ei o să ne dăm seama că, fără acele două greșeli, până la urmă numărul de ocazii ar fi fost net superior echipei noastre, care trebuie să înscriem din multele ocazii pe care și le face. Dacă era 3-0 din minutul 7 era un rezultat echitabil, însă, vedeți că, așa cum a fost această programare, am întâlnit de fiecare dacă echipe care își juca ultima carte. Iar dacă spun că războiul are multe bătălii, era ultima carte pentru Brașov, ultima carte pentru Târgoviște. Cu UTA nu era vorba de ultima carte pentru că ea avea puncte destule. Am relansat lupta pentru promovare. Acest lucru poate place spectatorilor, nouă nu ne place, însă acesta este jocul de fotbal, treci foarte repede de la o stare de bucurie la o stare de supărare. Nu se termină nici duminică acest campionat, ne-am fi dorit noi să fim matematic promovați mai repede, dar uite că nu s-a putut, a venit un duș rece, sper că este ultimul și că a venit la timp”, a spus, citat de NovaTV, Pustai înaintea meciului cu Chindia.

În precedentele două meciuri din sezonul regulat dintre Chindia și Gaz Metan a fost 0-0 la Târgoviște și 2-1 pentru Gaz la Mediaș.

Foto: Istvan BIRTALAN

 

Marius ANGHEL 06 May. 2016, 15:15 Seria 2
Pe aceeași temă