Puncte tari și slabe cu Măciuca!

Marius ANGHEL 10 Apr. 2013, 16:09 Seria 2
Puncte tari și slabe cu Măciuca!

Stafful tehnic „textilist” va întocmi lista cu jucătorii pentru deplasarea de la Drăgășani de abia după antrenamentul de joi dimineață. Există și câteva certitudini încă de la finele confruntării cu FC Olt, după ce Ene și Mărginean încasaseră cartonașele galbene ce-i suspendă automat pentru următoarea partidă de campionat.

Dacă absența juniorului din defensiva utistă nu pare a fi foarte importantă, cea a experimentatului mijlocaș defensiv este de un alt calibru. „Mărginean este un jucător foarte important pentru noi din punct de vedere al spiritului și al mentalității pe care o are. Pe de altă parte, îl avem acum pe Kovacevic, un fotbalist care nu stă rău din punct de vedere fizic și oricum știe cum să-și dozeze efortul. E inteligent în joc și experimentat, știe când, unde și cum să alerge, e un mare câștig pentru noi. A văzut toată lumea că ne poate ajuta, cum îl ajutăm și noi să se integreze cât mai repede în echipă”, a explicat Adrian Falub.

Dacă pentru un tricou de titular în centrul liniei mediane, alături de Nenad Kovacevic, se bat Lazea și Godfred, Cristian Monac pare să aibă asigurat locul în primul „unsprezece” ca fotbalist Under 22. „Poate, cu excepția meciului de la Mioveni, a făcut meciuri bune de când a venit la noi. Tot ce-i lipsește este goul. A avut realizări, ocazii mari, dar nu a dat gol, ceea ce este important pentru un atacant. Mai multă concentrare și calitate când ajunge la finalizare l-ar ajuta mai mult, un gol i-ar ridica moralul și ar fi un jucător mult mai bun, mai util decât a fost până acum”, a spus antrenorul „textilist” despre fostul fotbalist al lui Rimini.

Supic (întindere musculară) a început să crească intensitatea antrenamentelor, însă doar dacă se va pregăti normal joi dimineață va urca în autocarul spre județul Vâlcea. Bîrză și Voiculeț rămân scoși din circuit pentru accidentări, în timp ce Guy Pellet ar putea fi legitimat chiar astăzi.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 10 Apr. 2013, 16:09 Seria 2
Pe aceeași temă