Primul test adevărat pentru Pană! Cum o vede noul tehnician pe Minerul Motru

Marius ANGHEL 26 Sep. 2013, 19:00 Seria 2
Primul test adevărat pentru Pană!** Cum o vede noul tehnician pe Minerul Motru

Antrenorul „rosso-nerilor” se așteaptă sâmbătă la replica unei echipe oltene după chipul și asemănarea fotbalistului Ștefan Nanu, acum antrenor la Motru. Marian Pană are încredere în elevii săi, mai ales după ce i-a văzut la treabă la Craiova, și e convins că daca aceștia nu își schimbă atitudinea vor câștiga primul joc acasă din noul sezon.

Reșița a avut parte de zile cu mult fotbal în deplasare. După succesul cu CS U Craiova, scor 3-1, în deplasare, bănățenii au preferat să-și odihnească câteva piese de bază. Partida de Cupă de la Vaslui, scor 0-1, a trecut astfel în planul secund iar noul antrenor, Marian Pană, nici măcar nu a efectuat deplasarea. Toată strategia se va dovedi falimentară dacă Metalul nu învinge pe Minerul Motru.

„Adversarul de sâmbătă are o caracteristică clară, o echipă pe calapodul fostului jucător Nanu. Cu siguranță o echipă care va alerga mult și se va dărui total în teren. Eu sper și am convingerea că dacă jucătorii noștri vor fi capacitați la maxim vor reuși să facă diferența. Bineînțeles, dacă vor arăta acea agresivitate pe care au avut-o la Craiova și vor da totul fizic în teren. Sunt probleme minore, mai mult oboseală acumulată. Sper să-i recuperăm pe cei cu probleme”, a declarat Pană.

În lotul oaspeților se regăsește și un jucător cunoscut în fotbalul vestic, e vorba de Raul Speroni, care a evoluat în sezoanele trecute la Flacăra Făget.

Oltenii au obținut un succes și au cedat în două rânduri în primele trei runde. De partea cealaltă cărășenii totalizează 4 puncte. Jocul CS Metalul Reșița – Minerul Motru, se dispută sâmbătă, de la ora 11, pe arena „Mircea Chivu”, în cadrul etapei a IV-a din Liga a II-a.

Sursa: Sport9

Marius ANGHEL 26 Sep. 2013, 19:00 Seria 2
Pe aceeași temă