Primul amical din 2009, la Rovinari

15 Jan. 2009, 14:58 Seria 2
Primul amical din 2009, la Rovinari

Minerul Lupeni va susține primul joc amical din anul 2009, la Rovinari. Astfel „minerii” vor susține o serie de jocuri de verificare în compania echipelor din zonă.


„Vom juca cu Rovinariul, cu Jiul, cu Vulcanul, echipe din zonă, în acest fel vom mai economisi și noi cu criza asta”, a spus președintele echipei.

Oficialii au mai afirmat că echipa va intra în cantonament de săptămâna viitoare, iar locul de cantonament va fi foarte probabil într-o zonă montană.
Dacă săptămâna acesta jucătorii de la Minerul au avut o perioadă de acomodare cu un antrenament ușor, pe zi, de săptămâna viitoare se va schimba tactica. „Vor fi câte două antrenamente pe zi pentru că ne așteaptă un retur greu de campionat și jucătorii trebuie să fie în formă”, au spus lupenenii.

 

Jucătorul de culoare din cadrul echipei, Ejebitimi  Gideon, face față cu brio vremii de afară cu toate că el este obișnuit cu o climă caldă. „Chiar dacă este înfofolit la antrenamente acesta s-a adaptat foarte bine pe suprafața de la noi”, a spus președintele Mihai Basarab.

articol scris de Loredana Juglea

 

15 Jan. 2009, 14:58 Seria 2
Pe aceeași temă