Prima victorie a lui Mihali

29 Nov. 2008, 13:41 Seria 2
Prima victorie a lui Mihali

Bundea și Budean au marcat golurile primului succes al lui U Cluj de la plecarea lui Dorinel Munteanu.

Neînvinsă de 7 etape, de la acel 0-1 de la Mioveni, U Cluj avea și o serie de cinci remize consecutive, dintre care patru de 0-0, după plecarea lui Dorinel Munteanu la Steaua. Azi, la Câmpia Turzii, în fața lanternei Mechel, șepcile roșii au sparta gheața sub comanda lui Gică Mihali, omul care i-a luat locul Neamțului.

 

Misiunea alb-negrilor nu a fost însă facilă, fiindcă în prima repriză, chiar dacă au atacat mai mult, au avut și mai multe emoții, cei din Câmpia Turzii fiind mai periculoși. Marincău a respins de pe linia porții o minge șutată de Dâmbean (8), pentru ca Suller să fie mai atent decit Yartei la o minge centrată de Dâmbean și să respingă de la 3 metri de gol (16).

 

După pauză, clujenii au pus și mai mult stăpânire pe joc, iar Bundea, după o pătrundere de 30 de metri pe flancul drept (47), și Budean, cu capul după un corner (72), au marcat golurile unui succes meritat, care o ajută pe U să urce pe locul 11 în clasament. În minutul 68, Ghenți, de la gazde, a văzut cartonașul roșu.

 

articol scris de Cristi JACODI

29 Nov. 2008, 13:41 Seria 2
Pe aceeași temă