Prima anunțată și nevotată mai rău le-a făcut: „Mai bine nu ne spuneau de bani!”

27 Apr. 2012, 15:29 Seria 2
Prima anunțată și nevotată mai rău le-a făcut:** „Mai bine nu ne spuneau de bani!

Premierea anunțată de autorități dar respinsă în plenul Consiliului Local Timișoara a făcut mai mult rău jucătorilor lui Poli, care așteaptau izbăvirea de la aleși.

„Vă dați seama că ne puneam și noi speranțe. Mai bine nu ne ziceau”, a conchis Adrian Popa, atacantul promovat la echipa mare din postura de golgheter la Poli II. „Numai marcând acolo și având evoluții bune, puteam să prind lotul, să încep să joc. Poli înseamnă mult pentru noi. Dacă s-ar rezolva lucrurile, aș vrea să rămân la echipă in Liga I”, a mai spus acesta.

„Suporterii din tribune ne motivează, prietenii, noi ne motivăm. Ne zic să jucăm pentru oraș, pentru ei. În primul rând jucăm pentru noi. Nu mai are cine să ne bată. Nu știu dacă ne pot depuncta. Eu când voi fi folosit voi juca și voi da tot ce pot”, a completat și mezinul Claudiu Belu, una dintre revelațiile echipei în Liga a II-a.

Poli va întâlni mâine pe teren propriu Luceafărul Oradea în etapa a XXIV-a a Seriei Vest, orădenii sunt singurii care i-au învins în tur pe bănățeni.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

27 Apr. 2012, 15:29 Seria 2
Pe aceeași temă