„Pornim ca favoriți, dar asta nu înseamnă că meciul va fi unul simplu”

Marius ANGHEL 06 Nov. 2012, 16:14 Seria 2

FC Argeș va juca la finalul acestei săptămâni pe terenul celor de la Unirea Alba Iulia, într-o partidă contând pentru etapa a 12-a din Liga a II-a la fotbal. Piteștenii pornesc din postura de favoriți clari în acest meci pentru că vin după două rezultate pozitive și echipa se află pe drumul cel bun.

Antrenorul secund al echipei din Trivale, Adrian Dulcea, este foarte bucuros de succesul obținut cu CS Mioveni și spune că acest rezultat a dovedit tuturor că echipa se află pe drumul cel bun. „Este un meci în care echipa noastră a arătat foarte bine. Am reușit să avem multe ocazii de a marca și cred că este o victorie ce nu poate să fie contestată de nimeni. A fost un joc pe care am reușit să îl dominăm și golurile marcate de noi au venit după faze muncite în care am reușit să arătăm un foarte bun joc de pase. Victoria echipei noastre nu poate să fie pusă la îndoială de nimeni și acest fapt este unul care ne bucură foarte mult. Cu siguranță băieții o să aibă un moral mult mai bun după aceste rezultate și cred că pot să acumuleze și mai multe puncte.”, a declarat Dulcea.

Vrea o concentrare maximă la Alba Iulia

Secundul piteștenilor a punctat că își dorește foarte mult ca echipa să arate un joc foarte bun și la Alba Iulia, iar rezultatul să fie unul pe măsură. Dulcea spune că ar fi mare păcat ca echipa să nu vină cu trei puncte din acest meci. „Avem parte de un joc în care noi pornim ca favoriți, dar asta nu înseamnă că meciul va fi unul simplu. Noi suntem favoriți, dar cu toții trebuie să intrăm la fel de motivați și de concentrați la acest meci la fel ca la jocul de acasă cu Mioveni. Dacă toate aceste lucruri sunt respectate atunci putem să obținem un rezultat favorabil care ne-ar ajuta foarte mult și pe noi. Avem nevoie de un rezultat pozitiv pentru a păstra o atmosferă favorabilă și un climat bun la echipă.”, a mai spus Adrian Dulcea.

Sursa: FC Argeș

Marius ANGHEL 06 Nov. 2012, 16:14 Seria 2
Pe aceeași temă