Ploaie de goluri pe „Iuliu Bodola”

29 Nov. 2008, 13:50 Seria 2

Bihorenii au încheiat turul cu un 4-2 sec, care le oferă o iarnă liniștită

Primul meci pe noua arenă “Iuliu Bodola” a fost un omagiu la adresa fostului atacant, cele două echipe ținând parcă să marcheze cât mai multe goluri.

 

Au fost până la urmă doar șase și o victorie așteptată a orădenilor. Gazdele au început furibund meciul și, după patru ocazii irosite cu ușurință, au deschis scorul grație trasorului lui Țârcă de la mare distanță (25). Apoi, Lukacs a amendat o gafă a portarului Pășcălău și a făcut 2-0 (33), însă aproape imediat, pe contraatac, Cristi Luca i-a readus pe arădeni în joc, fructificând o pasă a lui Mițiți (2-1).

 

Meciul a început la fel de abrupt și după pauză. Mai întâi, Bihorul s-a desprins din nou la două goluri, V. Florea transformând un penalty obținut de Ayza (49), însă cei de la ACU s-au mai apropiat o dată mulțumită eurogolului lui Roșca, șut sub bară de la 30 de metri, reușită la care și portarul gazdelor, Paul, a avut partea sa de vină (55). Ultimul cuvânt l-au avut tot orădenii, prin Lukacs, care a marcat din centrarea lui Radu pentru un 4-2 mai aproape de realitatea din teren (66).

 

articol scris de Ioan SFERLEA

29 Nov. 2008, 13:50 Seria 2
Pe aceeași temă