Ploaia, arbitrii și târgoviștenii

29 Nov. 2008, 17:39 Seria 2

Partida care după pozițiile ocupate în clasament părea a fi una fără istoric s-a disputat pe o ploaie torențială fiind dominată de la un capăt la altul de către gazde. Contrar cursului jocului, oaspeții au fost cei care au deschis scorul prin Borboianu în minutul 57.

După gol, antrenorul târgoviștenilor s-a dovedit a fi inspirat, aruncând în ofensivă încă un atacant. În minutul 64 gazdele au egalat prin Eugen Oană, zece minute mai târziu preluând conducerea printr-un șut imparabil de la 20 de metri al lui Cristi Cherchez.

Vâlcenii s-au aruncat imediat spre poarta adversă, nereușind însă să creeze vreo ocazie notabilă, scorul rămânând nemodificat pâna la final.

Vâlcenii pun înfrângerea pe seama fluierașilor

Partida disputată între FCM Târgoviște și CSM Rm. Vâlcea și încheiată cu victoria gazdelor, scor 2-1, a stârnit controverse în partea a doua a jocului.
Lipsa a opt jucători din lotul vâlcean și condițiile potrivnice de la ora jocului, îi făcea pe oficialii din Zăvoi să declare înainte de start că s-ar mulțumi și cu un punct în acest meci.

 

Apele au fost liniștite până în minutul în minutul 64, când, la scorul de 1-0 pentru oaspeți, centralul partidei, Cirpian Danșa, a acordat ușor târgoviștenilor o lovitură liberă lateral-dreapta de la colțul careului de 16 metri.

 

 

Imediat oficialii vâlceni, aflați în așa zisa tribună oficială a stadionului „Eugen Popescu” din Târgoviște, au început să țipe la centralul Danșa, acuzând decizia luată de acesta. Faza fixă a fost executată perfect, iar mingea lovită cu capul de către Eugen Oană a intrat în plasă nefericitului Lunescu. După joc oficialii oaspeților tunau în stânga și în dreapta, exasperați de prestația arbitrilor :

 

„Ne-au mâncat arbitrii ăștia. Nu avem nici o putere, seria noastră e dominată de banii negri ai contracandidatelor”.

 

Articol scris de: Alexandru Amironoaiei și Andi Sârbu

29 Nov. 2008, 17:39 Seria 2
Pe aceeași temă