Planul lui Rufă pentru a urca pe primul loc: „Cu domnul Frunzăverde și cu Cristi Bobar lângă echipă promovăm în Liga 1”

Marius ANGHEL 07 Jan. 2015, 19:32 Seria 2
Planul lui Rufă pentru a urca pe primul loc:**

La șapte puncte în spatele liderului ACS Poli, însă pe locul 3 din cauza golaverajului mai slab pe care îl are față de AFC Fortuna, Metalul Reșița nu renunță la lupta pentru promovare. Au spus-o până acum atât antrenorul Daniel Oprița, dar și finanțatorul Cătălin Rufă.

Cu un lot inferior valoric timișorenilor, echipa reșițeană trebuie să se miște rapid în această iarnă pentru a redresa diferența mare dintre cele două cluburi bănățene, atât în privința jucătorilor, cât și cea din clasamentul Seriei a II-a a Ligii 2. Dacă Ion Timofte, managerul lui ACS Poli, a declarat că vrea să-i transfere de la Metalul pe Buhăescu și Neagoe, rosso-nerii stau slab deocamdată la capitolul achiziții, chiar pierzând un jucător important precum este Mădălin Ciucă.

Totuși, Cătălin Rufă își pune speranța în realizarea acestui obiectiv prin cooptarea în echipă a doi oameni: Sorin Frunzăverde și Cristi Bobar (foto mic, alături de Cristi Chivu)! Primul, președinte al Consiliului Județean, l-ar putea ajuta cu bani, iar al doilea cu experiența sa de conducător.

„Căutăm soluții de toate felurile, să fim mai buni, să conducem mai bine clubul decât am făcut-o până acum. Sunt și discuții pentru că există câteva probleme de rezolvat. E clar că ne vom mai despărți de unii jucători, cum la fel de adevărat este că vor mai veni jucători. Dacă Reșița vrea fotbal, e nevoie de Consiliul Județean lângă echipă. Nu ar fi nevoie de sume mari, 500 de milioane vechi pe lună ar fi perfect! Am înțeles că domnul Sorin Frunzăverde e mare iubitor și cunoscător de sport, de fotbal în special. Am tot discutat și cu Cristi Bobar, pe care mi-l doresc în Valea Domanului. Acum, că și-a dat demisia de la Dinamo, cred că ar fi șanse mari să vină. Cu domnul Frunzăverde și cu Cristi Bobar lângă echipă promovăm în Liga I! Chiar și anul acesta am avea șanse mari!”, a spus Rufă pentru Express de Banat.

Și primarul Reșiței, Mihai Stepanescu, a făcut presing în mass-media pentru a-l determina pe Sorin Frunzăverde să ajute echipa de fotbal.

Express de Banat spune că președintele Consiliului Județean a adus în discuție în mai multe rânduri implicarea la echipa de fotbal din Valea Domanului, dar concluzia finală a fost că bugetul public nu ar putea suporta o astfel de investiție, nu întâmplător, administrația județeană renunțând la echipa de handbal de prima ligă.

În privința lui Cristi Bobar, acesta tocmai s-a despărțit de Dinamo, acolo unde era director sportiv, și este liber să vină la Metalul Reșița. Fotbalul reșițean nu îi este o necunoscută lui Bobar, în trecut fiind președinte la CSM Școlar Reșița.

Marius ANGHEL 07 Jan. 2015, 19:32 Seria 2
Pe aceeași temă