Picătura care a umblut paharul lui Pelici! Rufă nu se dezminte de obiceiurile din Zăvoi

Marius ANGHEL 18 Sep. 2013, 19:37 Seria 2
Picătura care a umblut paharul lui Pelici!** Rufă nu se dezminte de obiceiurile din Zăvoi

Deși a mutat echipa la Reșița, patronul Cătălin Rufă continuă în stilul său obișnuit să strice lucrurile care merg bine și l-a împins la demisie și pe antrenorul Alex Pelici, artizanul unui retur foarte bun în sezonul trecut.

Deși regretă că a pierdut în această vară o echipă frumoasă un tehnician foarte valoros, Vâlcea nu poate decât să se felicite că a scăpat de imprevizibilul patron Cătălin Rufă, cel care, după numai două etape, l-a determinat să plece și pe antrenorul Alex Pelici. Fosta echipă de la CSM Râmnicu Vâlcea, mutată acum cu totul la Reșița, nu este scutită de scandalurile provocate de instabilitatea recunoscută a patronului Cătălin Rufă.

Antrenorul Pelici a mai luat în calcul plecarea și în urmă cu trei săptămâni, când s-a contrat cu patronul Rufă în privința jucătorului Staicu, pe care tehnicianul îl dorea în lot. În stilul cunoscut, Rufă l-a sunat pe Staicu și i-a spus că nu îl mai dorește la echipă, dar până la urmă, Pelici a aplanat situația. Și Staicu nu a rămas dator, marcând cele două goluri ale Reșiței  etapa trecută, cu Olimpia!

Tensiunile au răbufnit după rezultatul din ultima etapă, 2-2 cu Satu Mare, meci în care oaspeții au revenit miraculos, marcând de două ori în prelungiri!

Deși nici nu a fost prezent la primul joc la Reșița al echipei, patronul Cătălin Rufă a urmărit dvd-ul și apoi l-a sunat pe Alex Pelici, căruia i-a transmis că echipa nu a jucat nimic.

A fost picătura care a umplut paharul și Pelici și-a dat demisia, tehnicianul anunțând că nu mai continua în ciuda insistențelor venite și de la primarul Reșiței, care este chiar finul său.

Pe lângă Pelici, a mai părăsit echipa și directorul de marketing Mădălin Dobre, tot în urma unui conflict cu același Cătălin Rufă. Mădălin Dobre a revenit deja acasă, la Râmnicu Vâlcea, astfel că Jean Turmacu rămâne singurul oficial vâlcean care mai este la Metalul Reșița.

Sâmbătă, Metalul Reșița merge în Bănie pentru jocul cu CSU Craiova și îl va avea pe bancă pe Stelian Gherman, care este așteptat de mâine la echipă, după refuzul lui Alin Artimon.  

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 18 Sep. 2013, 19:37 Seria 2
Pe aceeași temă