Petre Gigiu, director tehnic la Minerul Lupeni

22 Jan. 2009, 11:44 Seria 2
Petre Gigiu,** director tehnic la Minerul Lupeni

Se poate și în Liga a II-a. Demis de la FCM Târgoviște tehnicianul Petre Gigiu a preluat gruparea Minerul Lupeni după modelul brevetat în primul eșalon de cehul Dushan Uhrin înlăturat de la FC Timișoara și ajuns la CFR 1907 Cluj.

Antrenorul Petre Gigiu a preluat divizionara secundă Minerul Lupeni, pe care o va pregăti până în vara acestui an, cu opțiune de prelungire, însă va ocupa funcția de consilier sportiv, deoarece a mai pregătit în acest sezon o altă echipă din Seria a II-a.

"Domnul Gigiu va fi consilier sportiv la noi, adjunctul directorului sportiv Iosif Rus. Antrenor principal este Carol Creiniceanu în actele de la Federația Română de Fotbal. Acum, că ne-am întărit staff-ul tehnic vă dați seama cum va merge echipa în retur!? Dacă vom reuși să transferăm și câțiva jucători buni cu siguranță ne vom salva de la retrogradare", a declarat pentru liga2.ro președintele formației din Valea Jiului, Mihai Basarab.


Obiectiv: menținerea în Liga II

Tehnician cu state vechi în liga secundă, Petre Gigiu a pregătit ultima oară formația FCM Târgoviște și, conform regulamentului, nu are dreptul de a ocupa funcția de antrenor principal deoarece ambele echipe se află în aceeași serie a ligii secunde. Acesta a fost prezentat în ieri jucătorilor și are ca obiectiv în acest sezon salvarea de la retrogradare. La finalul turului, Minerul Lupeni ocupă locul 15, retrogradabil, în Seria a II-a a Ligii a II-a, cu 18 puncte.

Articol scris de Sami Tamaș

22 Jan. 2009, 11:44 Seria 2
Pe aceeași temă