Pelici: „Să fim concentrați și vom reuși să debutăm cu dreptul”

Marius ANGHEL 28 Feb. 2014, 17:15 Seria 2
Pelici:**

 După pauza competițională din această iarnă, fotbaliștii de la FC Bihor revin la jocurile oficiale în acest sfârșit de săptămână, sâmbătă, când au programat primul joc din stagiunea de primăvară, pe teren propriu, în compania bistrițenilor de la Gloria.

Meciul, care va începe de la ora 11 și se va desfășura pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” va opune ocupantele locurilor X, FC Bihor, cu 13 puncte, și III, Gloria Bistrița, cu 24 de puncte.

„După această perioadă de pregătire suntem în fața unui retur de campionat care se anunță a fi foarte, foarte dificil. Suntem mulțumiți de modul în care băieții s-au pregătit în această perioadă și avem încredere că putem să strângem puncte din absolut toate jocurile care vor urma. E important că în această perioadă nu au fost accidentări grave. Au fost mici probleme care s-au rezolvat și nimeni nu a necesitat repaus total foarte mult timp, așa că putem spune că din punct de vedere medical, toată lumea e în deplinătatea forțelor”, a declarat antrenorul principal al „roș-albaștrilor”, Alexandru Pelici.

Pentru jocul de sâmbătă, tehnicianul orădean nu va putea conta pe serviciile jucătorilor Răzvan Lupu și Mădălin Popa, care sunt suspendați.

„Întâlnim o echipă care își dorește promovarea în prima ligă. E un joc foarte dificil, așa cum vor fi toate de altfel, sunt 18 finale pentru noi, pentru a vedea unde vom termina acest campionat, o echipă care are experiența ligii I, care vine de acolo, cu mulți jucători care au fost în prima ligă. Sperăm să putem să ne ridicăm la nivelul jocului pe care l-am făcut cu Poli Timișoara, să fim concentrați și cred că dacă vom reuși acest lucru, vom reuși și să debutăm cu dreptul”, a mai declarat antrenorul Alexandru Pelici.

„Jocul cu Bistrița pentru noi va fi un meci destul de greu, având în vedere faptul că Gloria este o echipă bună a campionatului. De altfel se și bate pentru promovare. Eu cred că mai toate echipele sunt la același nivel. În afară de Tg. Mureș, care ne-au dominat și s-a văzut așa o forță a lor, cam toate sunt la același nivel, numai că noi am făcut mai multe greșeli decât ceilalți și asta s-a văzut în clasament. Va fi un meci destul de dificil, noi sperăm să-l câștigăm, pentru că trebuie să începem cu bine acest mini retur și, după cum a spus și antrenorul Pelici, pentru noi vor 18 finale în care trebuie să jucăm cu sufletul și să dăm tot ce putem pe teren, ca să le câștigăm sau să nu pierdem”, a declarat și căpitanul de echipă al FC Bihorului, jucătorul Florin Lazăr.

Florin Lazăr a făcut apel și către publicul spectator, fanii „roș-albaștrilor” să fie alături de echipă în această stagiune de primăvară, fiindcă deocamdată formația ocupă un loc retrogradabil, dar „cu muncă, dăruire, ambiție și suporterii alături de noi, putem să obținem ce ne propunem și să realizăm rezultate frumoase”.

Prețul biletelor la jocurile de pe teren propriu ale echipei FC Bihor din campionat rămân și pentru stagiunea de primăvară câte 10 lei, cu copii, liceeni, femeile și pensionarii având gratuitate.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 28 Feb. 2014, 17:15 Seria 2
Pe aceeași temă