Pelici revine în Zăvoi: „Am amintiri plăcute de la Vâlcea”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 26 Sep. 2014, 18:08 Seria 2
Pelici revine în Zăvoi:**

FC Bihor vine duminică, în Zăvoi, avându-l pe bancă pe Alex Pelici, un tehnician îndrăgit la Râmnicu Vâlcea, unde a antrenat în urmă cu doi ani.

„Am stat jumătate de an la Vâlcea, am amintiri plăcute, îmi va face plăcere să revăd oameni dragi, cu care am colaborat și alături de care m-am simțit minunat. Din punctul acesta de vedere, e un meci special pentru mine, însă, în rest, e un joc normal de campionat. Din echipa de acum doi ani, la Vâlcea mai sunt doar Chris și Dumitrașcu. Clar, Nkongue este un pericol pentru noi, însă toată echipa Vâlcii este bună, are jucători valoroși. I-am văzut marți, în jocul de cupă, cu Iași, a presat bine, CSM este una dintre candidatele la promovare” spune Alex Pelici.

Tehnicianul orădenilor crede că, duminică, diferența ar putea fi făcută de prospețimea fizică a echipelor, Vâlcea având avantajul a două zile de recuperare în plus. „Vrem să facem un joc bun, atât cât vom putea din punct de vedere fizic. Noi am jucat ieri în cupă, am avut și prelungiri, este și un drum lung până la Vâlcea, asta este principala problemă. Deocamdată, clasamentul este unul de conjunctură, se va vedea valoarea echipelor spre final”.

Omologul lui Alex Pelici de la Vâlcea, Erik Lincar va sta duminică tot în tribună. „Locul antrenorului este clar, pe bancă, dar și un secund priceput îl poate înlocui cu succes. Depinde și de valoarea echipei, dacă echipa este obișnuită să joace doar ascultând de antrenor, atunci este o problemă, dacă nu, nu se cunoaște foarte mult” a mai afirmat Pelici.

Partida CSM Râmnicu Vâlcea – FC Bihor, ce contează pentru etapa a V-a a Ligii 2, se va disputa duminică, în Zăvoi, de la ora 11.00.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 26 Sep. 2014, 18:08 Seria 2
Pe aceeași temă