Pelici nu se teme de meciul de la Timișoara: „Vrem punct sau puncte. Poli nu e principala favorită”

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 08 Oct. 2014, 16:52 Seria 2
Pelici nu se teme de meciul de la Timișoara:**

FC Bihor sosește vineri pe „Dan Păltinișanu” după un start slab de campionat. Antrenorul Alexandru Pelici are însă speranțe că echipa sa va scoate măcar o remiză pe terenul lui ACS Poli. Timișoreanul de pe banca orădenilor nu-i vede pe elevii lui Dan Alexa ca principali favoriți la câștigarea Ligii a II-a și consideră că alb-negrii nu formează încă o trupă omogenă în urma transferurilor.

Bihorenii nu trec prin momente tocmai bune în Liga 2 după ce au fost la un pas de desființare în vară. Deși a obținut o remiză în runda trecută cu Metalul Reșița, ultimul „călău” al lui ACS Poli, echipa pregătită de Pelici se află în zona inferioară a clasamentului, cu doar trei puncte adunate în cinci jocuri. Mai mult, orădenii se prezintă în deplasări în ziua meciului, la fel va fi și vineri, când sosesc la Timișoara. „Jucătorilor le-au fost tăiate salariile. Încercăm să ne adaptăm… Sperăm să ieșim cât mai repede din zona aceasta”, spune Alex Pelici.

Chiar și în aceste condiții antrenorul lui FC Bihor nu se teme de partida cu ACS Poli și vrea să repete cel puțin figura făcută împotriva „rosso-nerilor”. „Încercăm să scoatem maximum. Știm că va fi un meci foarte greu. Noi am fost la un pas de desființare înaintea campionatului. Dacă reușim să ne salvăm de la retrogradare va fi extraordinar. Venim să obținem punct sau puncte. Poli trage la promovare, are condiții bune, au adus o grămadă de jucători. Nu e principala favorită, e una dintre pretendente. Nu există nicio favorită clară. Am jucat cu toate celelalte din zona superioară. Niciuna nu ne-a făcut șah mat”, a declarat Pelici.

Mai mult, tehnicianul orădenilor se confruntă cu aceleași absențe din partida cu Metalul. Printre indisponibili se numără jucători importanți precum Cigan, Achim, Mihuți și Lupu. „Pornesc favoriți pentru că joacă acasă. Au individualități, am văzut că au făcut și acum transferuri, echipa nu e omogenă, nici n-au avut timp pentru asta. Bineînțeles, ne sunt superiori din punct de vedere al bugetului, organizării, …vin din Liga I”, a conchis Alexandru Pelici.

În lotul bihorenilor se regăsesc și alți foști timișoreni: Ciprian Străuț, Mădălin Stancu și Raul Speroni (ex-Flacăra), în timp ce „secundul” lui Pelici e Roberto Ivan.

Partida ACS Poli – FC Bihor se dispută vineri, de la ora 17.30.

Sursa: Sport9

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 08 Oct. 2014, 16:52 Seria 2
Pe aceeași temă