Pelici, noul antrenor al FC Bihor: „Aveam o datorie morală”

Marius ANGHEL 06 Dec. 2013, 15:08 Seria 2
Pelici, noul antrenor al FC Bihor:**

Alexandru Pelici a confirmat azi că a ajuns la un acord cu FC Bihor. Alexandru Pelici, care a demisionat în urmă cu o lună de la FC Brașov, a semnat cu orădenii pe un an și jumătate. Tehnicianul de 39 de ani va avea ca obiectiv salvarea de la retrogradare în acest sezon, pentru ca în ediția următoare de campionat să atace play-off-ul și apoi promovarea cu noua sa echipă.

„Aveam o datorie morală față de niște oameni care m-au înțeles când am promovat cu Sibiul. Deoarece aveam atunci un precontract cu Luceafărul. Până în vară obiectivul e salvarea de la retrogradare. Sezonul următor ne propunem accederea în play-off. Am întâlnit la FC Bihor o conducere apropiată de fotbalul profesionist”, a declarat Alex Pelici pentru Sport9.ro.

Antrenorul timișorean i-a luat locul la Oradea lui Gheorghe Ghiț, care a fost îndepărtat după ședința AGA a clubului de joi. FC Bihor ocupă doar locul 10 în B2 la finalul anului 2013.

Alex Pelici a mai antrenat în acest sezon pe Metalul Reșița și FC Brașov și a fost curtat de mai multe cluburi înainte de a semna cu orădenii, printre acestea numărându-se FC Botoșani și Gloria Bistrița.

Antrenorul timișorean a mai precizat că noua sa echipă nu va efectua foarte multe transferuri în această iarnă: „Dacă vor fi transferuri, va fi vorba de 3-4 jucători”.

Sursa: Sport9

Marius ANGHEL 06 Dec. 2013, 15:08 Seria 2
Pe aceeași temă