Pelici: „Mergem să dăm tot ce putem la ora jocului și să ne întoarcem cu punct sau puncte”

Marius ANGHEL 21 Mar. 2014, 15:45 Seria 2
Pelici:**

După egalul de pe teren propriu, înregistrat sâmbătă, în compania reșițenilor de la Metalul, jucătorii formației orădene de fotbal FC Bihor își continuă parcursul din campionatul Ligii a II-a, Seria a II-a, cu un nou joc extrem de dificil, programat sâmbătă, 22 martie, de la ora 11, la Târgu Mureș, în compania formației locale ASA.

Partida, care va avea loc pe Stadionul Transil, va opune formațiile de pe locul III, ASA Târgu Mureș, cu 28 de puncte, și locul X, FC Bihor, cu 18 puncte.

„Meci greu. Din nou întâlnim o echipă care se află în momentul de față pe primul loc în clasamentul play-off, echipă care își dorește promovarea în prima ligă și care vine după o înfrângere la FC Olt, formație care dorește să-și consolideze poziția în play-off și care vizează toate cele trei puncte. Echipa mureșeană are în componență jucători valoroși și cu experiență, ca N`Doye, Hora, Voiculeț, Bumba sau Sepsi, dar noi mergem acolo ca să dăm tot ce putem la ora jocului și să ne întoarcem cu punct sau puncte. Dacă vom reuși rămâne de văzut sâmbătă la ora 13”, a declarat antrenorul echipei FC Bihor, Alexandru Pelici.

Tehnicianul orădean se confruntă cu două probleme de efectiv înaintea disputei, fundașul central Florin Lazăr fiind suspendat, iar mijlocașul Sebastian Ianc, accidentat.

Plecarea spre Târgu Mureș a orădenilor este programată vineri după antrenament.

În tur, la Oradea, FC Bihor s-a impus cu scorul de 1-0, iar partida de sâmbătă, dintre ASA Târgu Mureș și FC Bihor va fi televizată, putând fi urmărită pe micul ecran pe TVR.

Sursa: FC Bihor

Marius ANGHEL 21 Mar. 2014, 15:45 Seria 2
Pe aceeași temă