Pelici, în cursa recuperării punctelor: „Va fi un meci de luptă între două echipe care nu au nimic de pierdut”

Marius ANGHEL 12 Sep. 2014, 14:20 Seria 2
Pelici, în cursa recuperării punctelor:**

După jocul din Cupa României, de la Turda, unde și-au îndeplinit primul obiectiv pentru acest sezon, calificarea în șaisprezecimile de finală ale competiției KO din fotbalul românesc, jucătorii de la FC Bihor revin în campionat și își concentrează acum atenția asupra jocului de la sfârșitul acestei săptămâni, de sâmbătă, de la ora 11, din deplasare, de la Pâncota.

„Roș-albaștrii” vor evolua în compania echipei locale, Șoimii, într-un meci care va conta pentru etapa a III-a a Ligii a II-a, Seria a II-a.

Dacă FC Bihor a eliminat marți din cupă pe Arieșul Turda, și arădenii de la Pâncota se pot lăuda cu o performanță frumoasă, victoria cu 3-2 și eliminarea, tot din cupă, a celor de la ACS Poli Timișoara. Astfel, ambele formații sunt calificate în șaisprezecimile Cupei României, unde vor da piept cu adversar de primă ligă.

În campionat, începutul celor două combatante de sâmbătă nu a fost unul tocmai bun însă. Dacă FC Bihor a pierdut acasă, 1-3, cu Fortuna Poiana Câmpina, Șoimii a remizat în prima etapă pe teren propriu, 1-1, cu CSM Râmnicu Vâlcea și a pierdut apoi, în runda a II-a, la Reșița, cu Metalul, cu 0-2.

„Ne așteaptă un meci greu, în compania unui adversar care a demonstrat că poate bate pe oricine, drept dovadă jocul din cupă, unde a eliminat pe Poli Timișoara. Vin după acest meci cu Poli cu un moral foarte bun și speră să recupereze din punctele pierdute în primele etape. Noi, la rându-ne, sperăm să recuperăm din punctele pierdute cu Poiana Câmpina. Sper să fi învățat din greșelile făcute și să obținem un rezultat bun. Va fi un meci de luptă, între două echipe care nu au nimic de pierdut”, a declarat antrenorul formației FC Bihor, Alexandru Pelici.

Tehnicianul orădean nu se va putea baza la acest meci pe serviciile atacantului Dobrescu, cel care a fost eliminat marți, la partida de cupă de la Turda, acesta fiind suspendat. În rest, tot lotul este valid.

Plecarea orădenilor la Pâncota se va face în ziua meciului.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 12 Sep. 2014, 14:20 Seria 2
Pe aceeași temă