Pelici, dezamăgit de spectatori la primul eșec de la revenirea sa la CSM: „Am fost înjurat de familie și de copii”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 12 Nov. 2015, 14:09 Seria 2
Pelici, dezamăgit de spectatori la primul eșec de la revenirea sa la CSM:**

Aflat la primul eșec în Zăvoi de când a revenit la CSM Râmnicu Vâlcea, antrenorul Alexandru Pelici a fost afectat de reacția unor spectatori, care l-au înjurat și i-au cerut demisia la finalul meciului cu FCM Baia Mare de miercuri, încheiat cu scorul de 1-2, în utlima etapă a turului Ligii 2.

Tehnicianul a vorbit la conferința de presă chiar despre o eventuală plecare a sa de la Vâlcea, deși nimeni din cadrul clubului nu s-a gândit la acest lucru. „Nu am nicio problemă dacă se dorește încetarea contractului meu cu clubul, nu țin cu dinții de scaun. Este primul meci pierdut pe teren propriu de când am revenit la Vâlcea, de aici până la înjurături de familie și copii…Nu uit de unde am pornit, suntem în grafic, pe loc de play-off, ne-a bătut Baia Mare, o echipă bună, am pierdut, e o tragedie, suntem huiduiți, înjurați și se cer demisii. Eu nu îmi doresc să plec, dar, dacă se consideră că linia de clasament din acest sezon, 6-4-3 este una atât de negativă, mă dau la o parte”, a spus Pelici.

Alexandru Pelici a subliniat că echipa sa nu merita să piardă disputa cu FCM Baia Mare. „Cred că egalul ar fi fost echitabil, a fost o bătaie oarbă pentru minge, fără ocazii mari, un echilibru total. Îmi asum acest eșec, trebuie să strângem rândurile, să ne uităm în oglindă, să fim corecți cu fotbalul. Să revenim cu picioarele pe pământ, să nu mai visăm că ajunge să intrăm pe teren și totul se rezolvă de la sine”, a mai spus tehnicianul CSM-ului.

CSM Râmnicu Vâlcea a încheiat turul pe locul 5 în Seria a II-a, cu 22 de puncte, cu trei mai multe față de Universitatea Cluj, prima echipă de sub linie, și cu patru mai puține față de liderul UTA Bătrâna Doamnă.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 12 Nov. 2015, 14:09 Seria 2
Pe aceeași temă