Pelici are probleme de efectiv contra „minerilor”: „Un meci foarte important pentru noi, dar și ei”

Marius ANGHEL 04 Apr. 2014, 17:40 Seria 2
Pelici are probleme de efectiv contra

După înfrângerea de la Craiova, de pe terenul liderului, CSU, formația orădeană de fotbal FC Bihor revine pe teren propriu și sâmbătă, de la ora 11, va susține următorul joc din campionatul Ligii a II-a, Seria a II-a. Partida, care va conta pentru etapa a XXI-a și se va desfășura pe Stadionul „Iuliu Bodola”, va aduce în fața formației orădene echipa de pe ultimul loc, Minerul Motru.

„Este un meci foarte important pentru noi, la fel cum probabil este și pentru Minerul Motru, un meci pe care sperăm să-l câștigăm. Ne dorim foarte mult acest lucru, în ciuda tuturor problemelor medicale cu care ne confruntăm”, a declarat antrenorul principal al FC Bihor, Alexandru Pelici.

Pentru confruntarea cu echipa din Motru, tehnicianul „roș-albaștrilor” nu poate conta pe serviciile jucătorilor: Sorian, Cigan, Ianc, Smaranda și A. Achim – accidentați. De asemenea, Hadăr este incert. Revine însă după suspendare, mijlocașul Andrei Haș.

Teoretic, bihorenii pornesc cu prima șansă în acest joc, urmând a întâlni o echipă pe care au învins-o în tur și care după 20 de etape a acumulat numai 12 puncte.

FC Bihor, în schimb, de pe poziția a IX-a, are 23 de puncte.

Având în vedere că cele două formații vor lua drumul fazei play-out a campionatului, rezultatul din jocul de sâmbătă este foarte important pentru ambele combatante.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 04 Apr. 2014, 17:40 Seria 2
Pe aceeași temă