Pelici: „Am trecut prin «foarfeca croitorului» astfel încât activitatea să poată continua”

Marius ANGHEL 20 Jul. 2014, 15:37 Seria 2
Pelici:**

FC Bihor a trecut în această vară prin schimbări majore în privința conducerii pentru a încerca să revină cu picioarele pe pământ. Cu un nou președinte, cu sprijin din partea Consiliului Județean, echipa orădeană s-a înscris în cele din urmă în Liga a II-a, deși se gândea și la Liga a III-a.

„Vestile nu sunt foarte insorite. Clubul era la un pas de a pune lacatul. Primaria s-a retras sa sustina financiar gruparea, astfel ca echipa a ramas in mainile Consiliului Local Bihor. Sigur ca lucrul acesta afecteaza bugetul echipei, astfel ca staff-ul si jucatori am trecut prin «foarfeca croitorului» astfel incat activitatea sa poata continua. Domnul Popa (presedintele, n.r.) a dat asigurari ca daca vom accepta toti salarii mai mici se poate continua. La noi, si inainte salariile erau mai mici de 1000 de euro, acum se diminueaza si mai mult, dar avem jucatori de mare caracter care au acceptat aceasta scadere de salariu pentru a putea sa continue cu echipa.

Cu totii am fost in aceeasi situatie, ne-am intalnit pe 7 (iulie, n.r.) am inceput antrenamentele si am gasit aceasta solutie de a marge mai departe, pentru ca atunci e deja tarziu. Sunt cativa care au considerat ca e mai bine sa ramana langa noi, chiar si in conditiile acestea si nu putem decat sa-i respectam pentru acest gest”, a declarat Alexandru Pelici, antrenorul echipei FC Bihor, pentru Sport Total FM, in emisiunea „Fotbal la matineu”.
 
„Cat despre achizitii, in 2-3 zile trebuie sa definitivam lotul sa vedem ce jucatori raman, ce jucatori pleaca si, in functie de plafonul salarial propus de conducere, vom cauta jucatori”, a continuat tehnicianul.

Alexandru Pelici a vorbit si pe marginea arestarii la domiciliu a lui Ioan Hambasan, fostul finantator al lui Inter Sibiu. „Vorbim. Nu atat de des ca inainte cand eram impreuna la Sibiu. Im pare rau pentru domnia sa. Nu stiu care sunt motivele pentru care dansul se afla in aceasta situatie”, a  incheiat antrenorul echipei orădene.

Marius ANGHEL 20 Jul. 2014, 15:37 Seria 2
Pe aceeași temă