Pelici a părăsit Reșița, Artimon i-a refuzat! Gherman va fi noul antrenor al Metalului

Marius ANGHEL 18 Sep. 2013, 14:00 Seria 2
Pelici a părăsit Reșița, Artimon i-a refuzat!** Gherman va fi noul antrenor al Metalului

UPDATE: După ce ieri își dăduse acordul să preia echipa din Reșița, astăzi de dimineață, Alin Artimon s-a răzgândit și n-a mai acceptat să preia Metalul. Între timp, oficialii echipei bănățene au găsit înlocuitor pentru demisionarul Alexandru Pelici. Stelian Gherman va fi noul antrenor al echipei din Seria a II-a a Ligii a II-a.

Rămâi pe Liga2.ro pentru mai multe amănunte.

Articol scris de Adi GEORGESCU


Doar două etape a mai durat mariajul dintre Alexandru Pelici și CS Metalul Reșița. Antrenorul în vârstă de 39 de ani s-a despărțit marți de gruparea din Valea Domanului, după o discuție cu patronoul echipei, Cătălin Rufă.

Trupa de pe Bârzava s-a reorientat rapid, noul antrenor al echipei fiind Alin Artimon, cel ce a început în vară o aventură tot în Caraș-Severin, la FC Caransebeș, în Liga a III-a.

CS Metalul Reșița n-a jucat decât două jocuri de campionat sub comanda lui Alexandru Pelici. Marți seară, Valea Domanului a fost zguduită de vestea demisiei fostului fundaș al CSMR-ului, după o discuție cu patronul Cătălin Rufă. Cu timișoreanul în vârstă de 39 de ani pe bancă, noua formație a Reșiței a reușit să acumuleze un punct în campionat, după un 0-1 la Târgu Mureș și un 2-2 dramatic pe teren propriu, cu Olimpia Satu Mare.

Alexandru Pelici s-a întors în această vară pentru a treia oară în Valea Domanului, odată cu demararea proiectului CS Metalul. Ultima aventură la Reșița se consumase în perioada 2005-2007, tot în liga secundă, la fosta FCM Reșița. Pelici a făcut cunoștință cu orașul de pe Bârzava în 1999, când a fost transferat de la Poli Timișoara șa CSM Reșița, formație cu care a apucat să joace un an și jumătate în prima ligă.

Noul antrenor al formației din Banatul Montan va fi tot un timișorean. E vorba despre Alin Artimon, cel ce a încetat marți conturile cu FC Caransebeș, formația de Liga a III-a pe care a preluat-o din vară.

Pelici fusese, înaintea jocului cu Olimpia, răsplătit pentru a doua oară în carieră de către Federația Română de Fotbalcu Trofeul Fair-Play pentru felul în care se comportă pe banca tehnică, pentru respectul ce-l poartă adversarilor și pentru atitudinea sa în general pe terenul de fotbal.

Sursa: Banat Sport
Foto: Express de Banat

Marius ANGHEL 18 Sep. 2013, 14:00 Seria 2
Pe aceeași temă