Pelici a demisionat după o discuție cu Rufă: „Unele aspecte le vedem diferit”

Marius ANGHEL 18 Sep. 2013, 15:36 Seria 2
Pelici a demisionat după o discuție cu Rufă:**

Nu au trecut decât două etape și noua Metalul Reșița a rămas fără antrenor. Totul se pare că a pornit de la niște reproșuri aruncate de președintele Cătălin Rufă lui Pelici în cursul zilei de duminică, după ce echipa a remizat cu o zi mai devreme pe teren propriu cu Olimpia Satu Mare. Tehnicianul „rosso-nerilor” a decis să plece și nu a vrut să intre în prea multe detalii vizavi de motivele supărării sale.

„Nu s-a întâmplat nimic. Am avut o discuție duminică cu domnul Rufă și am horărât de comun acord că e mai bine să încetăm colaborarea. Îi mulțumesc că mi-a oferit șansa de a pregăti această echipă. Sunt niște băieți extraordinari și le doresc tot binele… Am avut o discuție, față de joc, jucători, fără ceartă sau scandal. Unele aspecte le vedem diferit”, ne-a spus Alexandru Pelici.

Tehnicianul timișorean regretă cel mai mult că se va despărți de grupul format încă de la Vâlcea. „Sunt momente ca acestea în viața antrenorilor. Am realizat lucruri frumoase împreună. E mai bine așa în momentul de față pentru ei. Nu m-am gândit la altceva, am început o muncă la Reșița. Acum sunt liber de contract dacă are cineva nevoie de un antrenor așa cum sunt eu”, a adăugat Pelici.

Fostul antrenor al reșițenilor a avut și un mesaj pentru suporterii „GRN”, cu care s-a împăcat după multă vreme: „Vreau să mulțumesc suporterilor, mă bucur că am reparat ceva ce s-a stricat între timp. Îi rog să fie alături de echipă și în continuare!”.

A insistat pentru Staicu

Alex Pelici a mai avut o poziție extremă față de președintele Rufă înainte de startul sezonului, când a insistat pentru rămânerea atacantului Marius Staicu. Conducătorul l-a dat inițial afară pe acesta după aducerea lui Enciu însă tehnicianul timișorean a amenințat că pleacă dacă deciziile se iau peste capul său. Staicu a revenit la echipă și e până acum unicul marcator din campionat după dubla reușită sâmbătă (2-2 cu Satu Mare).

„Îi mulțumesc pentru tot, pentru că a avut încredere în mine și mă bucur că nu l-am dezamăgit. Îl apreciez mult ca om și antrenor. E ca un tată pentru mine, îmi pare foarte rău că pleacă”, au fost vorbele transmise cu lacrimi în ochi de Staicu după plecarea antrenorului.

CS Metalul are un singur punct după două etape în B iar sâmbătă a scăpat victoria cu Olimpia Satu Mare printre degete după ce a fost egalată în prelungiri.

Sursa: Sport9

Marius ANGHEL 18 Sep. 2013, 15:36 Seria 2
Pe aceeași temă