Pelici a ajuns la Vâlcea: „Doar eu decid în privința echipei”

Marius ANGHEL 25 Feb. 2013, 16:36 Seria 2
Pelici a ajuns la Vâlcea:**

Noul tehnician al CSM-ului, Alexandru Pelici a ajuns azi la Râmnicu Vâlcea și la această oră conduce primul său antrenament în Zăvoi. Vara trecută, Pelici a declinat oferta vâlcenilor, alegând să revină la Voința, echipă care ulterior s-a desființat. 

„Atunci aveam o datorie morală față de Sibiu, unde am cunoscut clipe minunate. Acum, am acceptat să vin la Vâlcea, nu vin să mă îmbogățesc, vreau să facem treabă bună. În primul rând, voi avea o discuție cu jucătorii, să văd care este situația lor, dacă au nemulțumiri și dacă le pot rezolva. Pentru mine, jucătorii sunt cei mai importanți, cu ei lucrez. Mai este puțin timp până începe returul, nu mai este timp să schimbăm sistemul, vom continua la fel, dar cu timpul trebuie să învețe și jucătorii să poată evolua și în alte sisteme.” a explicat Pelici, adeptul modulului 3-4-3.

Deși toți foștii tehnicieni au plecat din Zăvoi, declarându-se dezamăgiți de atitudinea patronului Rufă, Pelici este tranșant. „Am discutat cu dânsul, i-am explicat că doar eu decid în privința echipei. De altfel, vom face contractul de așa natură încât să poată fi reziliat unilateral, și patronul dacă este nemulțumit de mine, dar și invers”.

Noul tehnician a adus deja un jucător, pe atacantul Istvan Szabo (25 ani), pe care l-a avut elev și la Voința Sibiu. „Patronul a spus că ar mai fi nevoie de un mijlocaș central. Voi vedea echipa, aștept să cunosc jucătorii și dacă va mai fi nevoie de jucători, vom încerca să mai aducem”.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Marius ANGHEL 25 Feb. 2013, 16:36 Seria 2
Pe aceeași temă