Pe tobogan

Vlad MĂCICĂȘAN 30 Mar. 2009, 10:00 Seria 2
Pe tobogan

Rămas fără sprijinul galeriei și al conducerii, Mihali e în pragul despărțirii de Universitatea. Soarta lui Mihali se decide în ședința de astăzi, însă principalul are șanse minime să continue la „U”.
 

 

După ce și-a atras antipatia fanilor, care l-au contestat după înfrângerea cu ACU, iar jucătorii au strâmbat din nas când tehnicianul le-a blocat salariile, Mihali nu se mai bucură nici de susținerea conducerii. Oamenii importanți din club par să-și fi pierdut răbdarea cu tehnicianul și se gândesc că echipa are nevoie de un șoc. „Luni (n.r.-astăzi) vom lua măsuri ferme. Nu putem sta cu mâinile în sân. La meciul cu ACU au avut condiții, au avut bani și tot nu au jucat nimic. Nu putem merge așa până la capăt”, a răbufnit Teodor Pop. Nici președintele Remus Câmpeanu nu pare hotărât să propună continuarea cu Mihali pe bancă. „Sper să luăm cea mai eficientă măsură. Valoare individuală are echipa, dar valoarea de exprimare lipsește. N-aș putea spune că Mihali este principalul vinovat. Nu va fi o decizie ușoară pentru noi”, este de părere președintele lui „U”.
 

 

Principala problemă pentru oficialii clujeni o reprezintă contractul tehnicianului. Acesta are un angajament de 10.000 de euro până în vară și mai are de primit încă 7.000 de euro, sumă pe care clubul trebuie să o achite integral, dacă Mihali va fi demis. „Este de discutat pentru că o eventuală schimbare incumbă niște obligații contractuale pe care trebuie să le onorăm. În plus, dacă vrem să schimbăm ceva trebuie să facem o schimbare adevărată. Trebuie să găsim și variante bune de înlocuire nu doar să schimbăm de dragul de a schimba”, a punctat Remus Câmpeanu.
 

 

Jucătorii, „arși” la bani 
 

 

Gică Mihali nu va fi singurul tras la răspundere după insuccesul cu ACU. Oficialii clujeni ar fi dorit chiar să renunțe la serviciile unor jucători, dar cum echipa se află în plin sezon se vor mulțumi cu reducerea salariilor. „Din păcate nu ne permitem să luăm decizii la nivelul lotului, dar vom încerca o reașezare a contractelor. Acest lucru ne va lua însă mult timp pentru că trebuie să rediscutăm cu fiecare jucător în parte. Doar pe cale amiabilă putem schimba contractele acestora”, a declarat Remus Câmpeanu.

 

 

Falub în stand-by
 

 

În cazul în care Mihali va fi demis, cele mai mari șanse de a ocupa banca lui „U“ le are Adrian Falub. El are avantajul că este agreat de suporteri și că îi cunoaște pe majoritatea jucătorilor. „Nu pot spune nici că aș merge la nici că nu m-aș duce. N-am avut discuții cu nimeni pe această temă”, a spus Falub.

"Trebuie să găsim și variante bune de înlocuire nu doar să schimbăm de dragul de a schimba" – Remus Câmpeanu, președinte „U“ Cluj
 

Vlad MĂCICĂȘAN 30 Mar. 2009, 10:00 Seria 2
Pe aceeași temă