Patru amicale pentru Mureșul

15 Jan. 2009, 15:30 Seria 2
Patru amicale pentru Mureșul

Conducerea Mureșului Deva a stabilit până acum patru meciuri amicale în afara cantonamentului centralizat.
După întoarcerea de la munte, Mureșul Deva urmează să dispute patru partide amicale de verificare, toate cu echipe din Liga a II-a. Pe data de 11 februarie alb-roșii vor întâlni pe CFR Timișoara.


„Amicalul este perfectat în proporție de 80 la sută și cred că vom juca la Lugoj. Și cei de la CFR au ceva probleme cu stabilirea lotului și a locației cantonamentului”, a declarat Gheorghe Țurlea, directorul sportiv al Mureșului.

Pe data de 15 februarie devenii vor juca cu liderul din seria I, Ceahlăul Piatra Neamț. „Antrenorul Gheorghe Barbu are o relație foarte bună cu Florin Marin, antrenorul celor de la Ceahlăul și din câte am înțeles nemțenii vor pleca în Ungaria pentru un cantonament. Vor face o escală la Deva și vom juca un meci amical”, a mai spus oficialul devean.

 

De asemenea, în penultima săptămână dinaintea începerii campionatului devenii vor juca două partide cu conjudețeana Jiul Petroșani, cel mai probabil pe 18 și 21 februarie. Mureșul mai caută un adversar pentru a disputa un amical pentru data de 7 februarie, dată liberă în calendarul de pregătire, soluția cea mai la îndemână fiind un joc cu o echipă hunedoreană din ligile inferioare.

articol scris de Loredana Juglea

15 Jan. 2009, 15:30 Seria 2
Pe aceeași temă