Pană: „Pelici este un tehnician foarte bun și ne poate surprinde”

Marius ANGHEL 13 Mar. 2014, 14:37 Seria 2
Pană:**

Metalul Reșița întâlnește sâmbătă, la Oradea, FC Bihor, echipă antrenată de Alexandru Pelici, antrenor cu care noua echipă din Valea Domanului a revenit în eșalonul secund.

Pe rosso-neri îi așteaptă sâmbătă un meci foarte interesant la Oradea, pentru că se vor întâlni cu fostul lor antrenor, Alex Pelici, acum pe banca lui FC Bihor. Înaintea acestei întâlniri, Marian Pană a avut numai cuvinte de laudă la adresa omologului său, pe care l-a înlocuit după numai trei etape petrecute în Valea Domanului.

„Mergem să câștigăm, asta le spun mereu băieților. Noi plecăm cu gândul să nu pierdem și dacă jocul ne va da posibilitatea, vom încerca să câștigăm. Întâlnim o echipă bună, organizată, antrenată de Alexandru Pelici, pe care îl știm foarte bine. Știm filosofia lui despre fotbal, organizare foarte bună, în special defensivă, și încearcă să surprindă pe contraatac. Ne luăm măsuri în acest sens. Știu că va fi un joc greu, eu am antrenat la Oradea. Vom încerca să venim cu cele trei puncte, dar i-am avertizat pe băieți că Pelici este un tehnician foarte bun și ne poate surprinde. Eu sper să ne facem jocul obișnuit”, a declarat antrenorul Metalului.

Salif Nogo, ieșit accidentat runda trecută în meciul cu Slatina, e deocamdată incert. El s-a antrenat ușor în această săptămână și Pană nu e sigur că îl va putea folosi. Zimmermann a suferit și el o contractură musculară ușoară, dar cel mai probabil va fi în poarta Reșiței la meciul de la Oradea. Rosso-nerii au intrat astăzi în cantonament, iar mâine, după antrenamentul de dimineață, vor pleca spre Oradea.    

„Eu sunt optimist. Nu avem voie să pierdem vreun meci până la finele campionatului”, Marian Pană, antrenor Metalul Reșița

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 13 Mar. 2014, 14:37 Seria 2
Pe aceeași temă