Pană nu vrea să piardă la Târgu Mureș: „Vrem un rezultat cât mai bun”

Marius ANGHEL 17 Apr. 2014, 18:02 Seria 2
Pană nu vrea să piardă la Târgu Mureș:**

Prima „finală” pentru Liga I a Metalului se va juca mâine seară. „Rosso-nerii” au plecat de azi spre Târgu Mureș cu gândul că vor obține cel puțin un punct din duelul cu ASA. Tehnicianul Marian Pană anunță că are lotul complet valid pentru acest obiectiv. Ardelenii sunt ușor favoriți, ei au anunțat că nu acceptă altceva în afara promovării în acest sezon.

După jocul aproape „amical” cu UTA, Metalul are parte de un adversar puternic în prima rundă a play-off-ului: ASA Târgu Mureș, echipă aflată în noul clasament special în fața ei cu doar două puncte (locul 3). „Vineri va începe de fapt un nou campionat. 10 etape decisive pentru promovarea în Liga 1. Ca de fiecare dată, primul meci este cel mai important, iar pentru noi, meciul cu Metalul Reșița este cel mai important din play-off. Nu doar pentru cele 3 puncte, ci și pentru moralul pe care îl vom avea în abordarea jocurilor. Cred că ne-am refăcut moralul în ultimele zile, după jocul de la Bistrița. Jucătorilor le-am transmis că totul depinde de ei. Toți trebuie să fie conectați la acest obiectiv”, a declarat Adrian Falub, antrenorul gazdelor.

Acestea au recunoscut că se confruntă cu mici probleme medicale la unii jucători, dar acestea nu sunt grave.

De partea cealaltă Metalul se va prezenta în efectiv complet pe „Trans-Sil”. Nogo și-a revenit și el din accidentare, dar tehnicianul Marian Pană nu e încă hotărât dacă să-l bage din nou în teren. Un lucru e clare reșițenii vor cel puțin un punct. „Vrem un rezultat cât mai bun, să nu pierdem. Dacă se poate câștiga, cu atât mai bine… Jocul va fi seara, vom vedea dacă va fi un avantaj pentru ei, poate noi ne vom mobiliza mai bine. Am înțeles că și-au anunțat și suporterii prezența la meci, ne-ar ajuta mult”, a spus Marian Pană.

ASA – Metalul va începe vineri, de la ora 19. Jocul va fi televizat pe TVR 3. Tot în prima rundă a play-off-ului se vor înfrunta mai devreme: CSU Craiova – FC Olt și Bistrița – Rm. Vâlcea. În play-out UTA va juca la FC Bihor iar Mioveniul întâlnește acasă pe Motru.

Sursa: Sport9.ro

Marius ANGHEL 17 Apr. 2014, 18:02 Seria 2
Pe aceeași temă