Pădureanu: „Gloria e pe cale de dispariție”

05 Oct. 2011, 13:25 Seria 2
Pădureanu:**

Trei tineri politicieni bistrițeni, Dorin Dobra-PNL, Alin Săsărman – PD-L și Dan Tanko – PSD, au încercat să răspundă la întrebarea „Ce facem cu Gloria” într-un „Corner” la As-TV.

Îmbrăcați în treninguri și mai relaxați decât în emisiunile politice, Dobra, Săsărman și Tanko au uitat pentru o oră de orgoliile și proiectele care îi despart. Invitați la „Corner”, au încercat să găsească explicații pentru situația critică în care se află Gloria și au căutat soluții de viitor. „Dacă ar pune fiecare bistrițean câte 100 de lei am acoperi datoria Gloriei”, a spus la un moment dat liberalul Dobra, cu pixul în mână, căutând variante pentru gruparea lui Jean Pădureanu.

„Poate că nu asta este soluția, dar eu aș contribui cu plăcere dacă aș știi că am 0,001 la sută din acest club. Cu alte cuvinte, cred că viitorul este legat de o societate pe acțiuni, la care să poată contribui oricine”, a completat pedelistul Săsărman.

Bun cunoscător al fotbalului bistrițean, fostul fotbalist divizionar Dan Tanko crede și el într-o variantă mai apropiată de legile economiei de piață. „Cei de acolo trebuie să înțeleagă că nu mai pot continua așa. Au nevoie de soluții moderne de marketing spre a atrage oamenii la stadion și investitorii la negocieri”, spune Tanko. Fiindcă prima repriză s-a scurs foarte repede, cei trei vor evolua și într-o repriză secundă a emisiunii, lunea viitoare de la ora 20.00.

Pădureanu: „Gloria e pe cale de dispariție”

Jean Pădureanu încearcă să evite polemicile pe tema Gloriei, deoarece crede că acestea pot face și mai mult rău. De aceea, nu a vrut să intre în direct cu cei 3 politicieni, dar a comentat a doua zi pentru Sportul bistrițean:

„Se spune că managementul clubului nu e bun. Dar acum câțiva ani când aveam 6 milioane de euro în cont era bun? Datoriile noastre de 2 milioane de euro reprezintă banii pe transferul lui Moraes și cei din drepturile TV, pe care le aveam în buget. Drepturile TV s-au dus, iar despre proces nu știu ce să mai zic. Îmi pierd speranța pe zi ce trece. Dacă l-am câștiga am scoate-o cumva la capăt. Dacă nu, vom intra în imposibilitatea de a mai plăti ceva. Oricum, eu îmi mai pot imagina de unde aș mai putea acoperi aceste datori. Mă doare sufletul să o spun dar Gloria e pe cale de dispariție”, a declarat președintele Gloriei.

Sursa: sportulbistritean.ro

05 Oct. 2011, 13:25 Seria 2
Pe aceeași temă