„Ori tragem la promovare, ori plec. Nu sunt antrenor de locul 5 în Liga a 2-a”

25 May. 2012, 13:40 Seria 2

Deși spunea că va avea o primă rundă de discuții cu Giovanni Catanzariti privind viitorul apropiat al clubului, Adrian Falub și președintele UTA-ei au amânat totul pe săptămâna viitoare sau chiar după ultima etapă.

„Avem timp să punem totul pe hârtie și să vedem ce se vrea cu exact aici. Ceea ce vă pot spune este că nu cred că voi mai rămâne la Arad dacă echipa nu-și propune încă de la bun început să joace mai sus de la anul. Ori tragem la promovare și vom face totul pentru asta, ori plec. Îmi place să cred că nu sunt un antrenor de locul 5 în Liga a 2-a. Vreau mai mult de la mine, iar ca performanță în eșalonul secund doar promovarea mă motivează”, a afirmat antrenorul „Bătrânei Doamne”.

Până una alta, Falub a recunsocut că a început documentarea despre cei doi fotbaliști pe care CFR Cluj ar dori să-i împrmute în Calea Aurel Vlaicu: „Este adevărat mijlocașul Kim și atacantul Mândrușcă ne-au fost propuși de cei de la Cluj, dar, din câte știu, nu s-a luat o decizie în ceea ce-i privește. Mai sunt meciuri de Liga a 3-a în care am putea să-i urmărim, recomadările sunt bune, acum să vedem…”

Tot tehnicianul „alb-roșiilor” spune că președintele clubului nu a început „operațiunea” renovării contractelor, știindu-se faptul că există destui jucători care sunt liberi să plece la vară.

Sursa: Sport Arad

25 May. 2012, 13:40 Seria 2
Pe aceeași temă