Oprița: „Vrem să facem meciuri bune, să ne spălăm rușinea”

Marius ANGHEL 26 May. 2014, 17:21 Seria 2
Oprița:**

După plecarea lui Marian Pană, interimatul pe banca tehnică a formației Metalul Reșița va fi asigurat până la finele play-off-ului Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, de Daniel Oprița. Acesta va fi ajutat tot de un jucător, Cristian Apostol.

„Este decizia patronului”, a spus Daniel Oprița la aflarea veștii. „Eu mă înțeleg bine cu Apostol, suntem colegi. Acum nu ne rămâne decât să jucăm până la capăt, cele trei meciuri ce ne-au mai rămas de disputat”, a spus atacantul devenit antrenor pentru Arena bănățeană.

Trei etape au mai rămas de jucat din play-off. Metalul Reșița joacă miercuri la CSM Râmnicu Vâlcea, sâmbătă, acasă, cu CSU Craiova, iar pe 7 iunie în deplasare la Gloria Bistrița.

După eșecul cu FC Olt Slatina, scor 0-1, ce a pus capăt colaborării cu antrenorul Marian Pană, echipei reșițene i-a rămas o șansă mică matematică la promovare, însă aproape imposibilă.

„Încercăm să scoatem maxim din aceste trei meciuri ce au mai rămas de jucat. Vrem să facem meciuri bune, să ne spălăm rușinea, pentru că am avut evoluții slabe în play-off, mai ales pe teren propriu. Nu am lăsat o impresie bună cu FC Olt și publicul a fost nemulțumit de noi. Acum nu mai avem nimic de pierdut. Eu sunt optimist și sper să ne concentrăm în ultimele trei etape.”, a mai spus Oprița, citat de Arena bănățeană.

Daniel Oprița va asigura interimatul la Metalul Reșița din dublă postură, antrenor-jucător. „Vom vedea ce va fi după aceea, aștept să vină și Dorinel Munteanu, vom mai avea câteva discuții”, a încheiat Daniel Oprița.

 

Marius ANGHEL 26 May. 2014, 17:21 Seria 2
Pe aceeași temă