Oprița vrea să mulțumească pe toată lumea: „Sper să câștigăm cu 5-0 cu Poli”

Marius ANGHEL 26 Sep. 2014, 18:34 Seria 2
Oprița vrea să mulțumească pe toată lumea:**

Metalul Reșița e liderul Seriei a II-a în Liga 2, dar nu toți localnicii sunt mulțumiți. Daniel Oprița vrea o victorie la scor în derby-ul cu ACS Poli Timișoara pentru a le închide gura contestatarilor.

Antrenorul Daniel Oprița nu s-a putut bucura cu adevărat de victoria obținută săptămâna trecută în fața Vâlcii, scor 2-0, echipă cu pretenții la promovare. Succesul său și al băieților a fost pus de unii pe seama norocului, ceea ce nu i-a picat deloc bine. „Sper să câștigăm cu 5-0 cu Poli, să fie toată lumea mulțumită!”, a declarat Oprița.

Dacă în ceea ce privește scorul meciului ce va avea loc sâmbătă, de la ora 11, în Valea Domanului, s-a simțit o oarecare doză de ironie, când s-a pus problema importanței jocului și a învingătoarei, Daniel Oprița a devenit mult mai serios: „E un meci ca oricare altul pentru noi, un meci de campionat pe care trebuie să-l câștigăm. Acasă nu avem voie să pierdem puncte!”

Tehnicianul reșițean a comentat și statutul de favorită pe care Poli l-ar avea în lupta pentru promovare: „Noi nu suntem favoriți. Noi luăm fiecare meci în parte, să se bată ei între ei, Poli, Vâlcea, Câmpina, noi îi mai încurcăm pe acolo, încercăm și vedem ce-o să iasă la final”.

Meciul nu e privit la fel și de la Tribuna a II-a, acolo unde e poziționată Guardia Rosso-Nera. Fanii Metalului împart pliante prin oraș și au împânzit Facebook-ul de mesaje prin care cheamă lumea în număr mare la stadion. E și păcat ca tribunele de pe „Mircea Chivu” să rămână la fel de goale chiar și acum, când echipa e deasupra tuturor.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 26 Sep. 2014, 18:34 Seria 2
Pe aceeași temă