Oprița: „Suntem neînvinși și așa vrem să rămânem și în continuare”

Marius ANGHEL 19 Sep. 2014, 19:31 Seria 2
Oprița:**

Lider al Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, Metalul Reșița va avea parte de un adversar puternic în etapa a patra. În Valea Domanului vine sâmbătă CSM Râmnicu Vâlcea, o formație aflată pe val, mai ales după ce au învins-o în runda precedentă, în Zăvoi, pe ACS Poli Timișoara. Elevii lui Daniel Oprița reapar în fața propriilor suporteri după remiza de la Pitești, 0-0 cu CS Mioveni.

Metalul țintește toate cele trei puncte în confruntarea de pe Stadionul „Mircea Chivu”. „Suntem neînvinși după primele trei etape și așa vrem să rămânem și în continuare. Avem un meci foarte greu cu Vâlcea, o echipă care tocmai a învins pe ACS Poli Timișoara și n-o să ne fie ușor. Pentru că jucăm în Valea Domanului, o să încercăm să câștigăm meciul. Nu avem voie să pierdem puncte acasă și o să jucăm la victorie. După meciul cu CS Mioveni avem probleme de lot; atacantul Claudiu Ionescu este accidentat, mai trebuie să stea o săptămână, în rest lotul este valid. Va reintra și Octavian Vasile, care s-a antrenat normal și speră să fie bine la ora jocului”, a spus Oprița.

Daniel Oprița a vorbit și despre situația din clasamentul Seriei a II-a: „Au trecut doar trei etape, clasamentul este echilibrat. Sunt multe echipe care se bat acolo în față, sunt și câteva surprize. E devreme acum să spunem, de-abia după cinci-șase etape putem să vorbim despre clasament. Ne pare rău că nu am reușit să mergem mai departe în Cupa României, ne-am fi dorit să jucăm și cu o echipă de Liga I, acum obiectivul nostru rămâne campionatul, unde sperăm să avem rezultate cât mai bune. Așteptăm și publicul alături de noi, sâmbătă dacă o să fie vreme bună eu cred că o să vină mai multă lume să ne susțină”

Partida Metalul Reșița – CSM Râmnicu Vâlcea va avea loc sâmbătă, 20 septembrie, de la ora 11, pe Stadionul „Mircea Chivu” din Valea Domanului. Biletul de intrare costă cinci lei.

Sursa: Caraș Online

Marius ANGHEL 19 Sep. 2014, 19:31 Seria 2
Pe aceeași temă