Oprița avertizează Pâncota: „Suntem echipa de pe locul 2, vrem și putem să ne impunem”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Nov. 2014, 18:34 Actualizat: 13 Nov. 2014, 18:35 Seria 2
Oprița avertizează Pâncota:  „Suntem echipa de pe locul 2, vrem și putem să ne impunem”

Două dintre formațiile care au părăsit terenul cu capul plecat runda trecută se bat, sâmbătă, pentru trei puncte extrem de importante. Șoimii Pâncota vrea să respire puțin în subsolul clasamentului, în timp ce Reșița nu îi poate pierde urma liderului ACS Poli și nu se poate lăsa ajunsă de ASC Fortuna. Echipa din Câmpina este chiar cea care le-a creat neplăceri bănățenilor în Valea Domanului, făcându-i – parcă – și mai periculoși în perspectiva confruntării în Podgoria arădeană.

Chiar antrenorul „roș-negrilor” subliniază importanța deplasării de sâmbătă. „Meciul cu Pâncota era oricum important pentru noi, dar înfrângerea cu Fortuna îl face și mai important. Vrem să recuperăm rapid punctele pierdute și cred cu adevărat în șansa noastră. Suntem echipa de locul 2, vrem și putem să ne impunem. Totodată, suntem conștienți că vom juca pe un teren greu, unde doar Poli a câștigat și a făcut-o la limită, însă, așa cum am spus, avem destule argumente pentru un succes necesar ca aerul”, spune Daniel Oprița.

Fostul atacant crede că i-a citit pe „șoimii” lui Dan Cuedan și că are „armele” pentru a-i răpune. „În primul rând, și Pâncota are mare nevoie de puncte, iar faptul că joacă cu o echipă de pe podium o va mobiliza și mai mult. Va încerca să profite de atuurile ei, pregătirea și forța fizică a jucătorilor, în primul rând. Știm că sunt luptători și pun mari probleme la fazele fixe, ne luăm măsuri suplimentare în acest sens, dar în același timp vrem să ne facem jocul nostru combinativ, bazat mult pe atac”, a mai spus Oprița.

În afara mai vechiului accidentat, Claudiu Ionescu, Metalul Reșița nu are probleme de lot în vederea confruntării de sâmbătă dimineața.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Nov. 2014, 18:34 Actualizat: 13 Nov. 2014, 18:35 Seria 2
Pe aceeași temă