Oprița atrage atenția înaintea meciului cu „lanterna roșie”: „Ne așteaptă un meci greu. Vin după un egal scos pe terenul celor de la Vâlcea”

Marius ANGHEL 03 Oct. 2014, 18:23 Seria 2
Oprița atrage atenția înaintea meciului cu

Liderul Seriei a II-a a Ligii a II-a de fotbal se deplasează la sfârșit de săptămână la Oradea, pentru întâlnirea cu FC Bihor, în cadrul etapei a șasea. Neînvinsă până acum în campionat, Metalul Reșița va aborda cu prudență acest joc cu echipa pregătită de fostul tehnician al grupării din Valea Domanului, Alexandru Pelici.

Rosso-nerii vin după victoria cu 2-0 de pe propriul teren în fața celor de la ACS Poli Timișoara, prin golurile marcate de Mădălin Ciucă și Vasile Buhăescu, și încearcă să se întoarcă neînvinși și din deplasarea de la Oradea. „Chiar dacă întâlnim ultima clasată, ne așteaptă un meci greu. Orădenii vin după un egal scos pe terenul celor de la Vâlcea. Trebuie să fim foarte atenți. Suntem pe primul loc și toate echipele pe care le vom întâlni vor să învingă liderul. Dar, cu o bună organizare în teren, putem face față presiunii și să ne continuăm seria pozitivă. Nu avem probleme de lot înaintea meciului cu FC Bihor”, spune antrenorul Daniel Oprița

Metalul Reșița a înregistrat patru victorii și un rezultat de egalitate în primele cinci etape din actualul sezon: 2-1 cu Fortuna Poiana Câmpina (deplasare), 2-0 cu Șoimii Pâncota (acasă), 0-0 cu CS Mioveni (d), 2-0 cu CSM Râmnicu Vâlcea (a) și 2-0 cu ACS Poli Timișoara (a). De partea cealaltă, FC Bihor Oradea nu are nicio victorie în această ediție de campionat: 1-3 cu Fortuna Poiana Câmpina, 1-1 cu Șoimii Pâncota, 0-1 cu CS Mioveni și 0-0 cu CSM Râmnicu Vâlcea. Formația orădeană a stat în prima etapă.

Partida FC Bihor Oradea – Metalul Reșița este programată sâmbătă, 4 octombrie, de la ora 11, pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea. Metalul Reșița este în continuare liderul Seriei a II-a, cu 13 puncte, în timp ce FC Bihor ocupă ultima poziție a clasamentului, 11, cu doar două puncte. După cum ne-a precizat Marcel Gușcă, liderul Guardiei Rosso-Nera, la meci vor fi prezenți și aproximativ 60 de suporteri reșițeni, pentru a fi alături de elevii lui Daniel Oprița.

Sursa: Caraș Online

Marius ANGHEL 03 Oct. 2014, 18:23 Seria 2
Pe aceeași temă