Oprița apelează la juniori și în meciul cu FC Olt: „E destul de greu, dar avem încredere și în acești copii”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Mar. 2015, 16:42 Actualizat: 13 Mar. 2015, 16:43 Seria 2
Oprița apelează la juniori și în meciul cu FC Olt:  „E destul de greu, dar avem încredere și în acești copii”

Metalul Reșița nu are altă variantă decât victoria în meciul de sâmbătă, de la ora 11:00, cu FC Olt, dacă vrea să rămână aproape de ACS Poli Timișoara. Liderul va obține trei puncte la „masa verde”, pentru că ar fi urmat să joace cu retrasa Fortuna Poiana Câmpina.

Antrenorul Daniel Oprița ia în serios adversarul de mâine din Valea Domanului, care a urcat pe podium și este la cinci puncte în spatele rosso-nerilor. Lotul Metalului este însă destul de subțire, Florin Anițoiu este răcit de ceva vreme și în această săptămână a stat acasă, la Timișoara, urmând să se alăture colegilor abia azi. Iar agilul mijlocaș dreapta, Octavian Vasile, este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Iată două piese grele din angrenajul echipei reșițene pe care Oprița nu se va putea baza, poate doar pe Anițoiu în cazul în care acesta se va reface.

„Voi apela la juniorii noștri. Vor fi doi în teren și unul pe bancă. E destul de greu, dar avem încredere și în acești copii, le dăm și lor șanse și sunt sigur că vor avea evoluții bune. Avem un lot destul de subțire, dar n-a fost intenționat, pentru că jucătorii pe care am vrut să-i luăm n-am știut că sunt probleme cu legitimarea lor. În ultimul moment au apărut acele probleme și am rămas descoperiți. Asta este, încercăm să ne descurcăm cu ce avem”, spune tehnicianul echipei din Valea Domanului

În cursa de urmărire a liderului ACS Poli, Metalul are de răzbunat și acel drastic 0-4 din tur de la Slatina, care a întrerupt seria succeselor roș-negrilor, aflați în acel moment pe primul loc al clasamentului. De FC Olt pe reșițeni îi leagă și o altă amintire neplăcută, din play-off-ul trecutei ediții de campionat, când slătinenii au plecat cu toate cele trei puncte din Valea Domanului, cu un gol înscris în finalul meciului, punând totodată capăt colaborării dintre Metalul și antrenorul de atunci, Marian Pană.

Partida Metalul Reșița – FC Olt, din etapa a 19-a a Ligii a II-a, Seria a II-a, este mâine, de la ora 11, pe Stadionul „Mircea Chivu” din Valea Domanului. În clasament, conduce ACS Poli, cu 34 de puncte, urmată de Metalul Reșița, cu 32 de puncte și de FC Olt, cu 27 de puncte. După etapa de sâmbătă, va urma o „intermediară”, miercuri, 18 martie, cu Metalul în deplasare la Unirea Tărlungeni.

Sursa: Express de Banat

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Mar. 2015, 16:42 Actualizat: 13 Mar. 2015, 16:43 Seria 2
Pe aceeași temă