O șansă la doi ani! Denis Dumitrașcu a redebutat în Liga 2: „Vâlcea poate câștiga un jucător bun pentru mulți ani de acum înainte”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 14 Apr. 2015, 14:43 Seria 2
O șansă la doi ani!** Denis Dumitrașcu a redebutat în Liga 2:

La doi ani de la debutul în eșalonul secund, Denis Dumitrașcu (20 ani, foto, în alb-albastru) a primit, în sfârșit, o nouă șansă la CSM Râmnicu Vâlcea. Cunoscut ca unul dintre puținii tineri talentați promovați în ultimii ani de la Centrul de copii și juniori din Zăvoi, Denis Dumitrașcu a debutat în eșalonul secund, în urmă cu doi ani, în partida Luceafărul Oradea – CSM, scor 1-2, când antrenorul vâlcenilor era tot Alexandru Pelici. Apoi, fostul patron Cătălin Rufă a mutat lotul de jucători la Reșița, însă l-a lăsat pe Dumitrașcu în Zăvoi, tânărul având pe atunci doar 18 ani.

Sub noua conducere a CSM-ului, Denis Dumitrașcu a avut nevoie de aproape doi ani și de revenirea pe bancă a lui Alexandru Pelici pentru a primi o nouă șansă. Asta deși, anul trecut, tânărul fundaș a fost convocat constant la lotul național Under 19 și s-a pregătit constant cu echipa mare.

Dumitrașcu a fost titular pentru CSM Râmnicu Vâlcea în ultima etapă, a doua din play-out, în jocul de vineri cu FC Caransebeș, scor 1-0. Deoarece pe postul de fundaș central, Pîrvulescu și Stoica au fost titulari în acest sezon, Pelici l-a mutat de Denis în postura de mijlocaș defensiv.

Antrenorul vâlcenilor a avut cuvinte de încurajare pentru tânărul jucător. „Denis a intrat foarte bine în joc, el a avut răbdare, chiar dacă în unele momente era nemulțumit. E firesc să fii nemulțumit când nu joci, dar a știut să tragă mai departe și să se antreneze. Este un jucător talentat, Vâlcea poate câștiga un jucător bun pentru mulți ani de acum înainte” a spus Alexandru Pelici la finalul meciului câștigat vinerea trecută.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 14 Apr. 2015, 14:43 Seria 2
Pe aceeași temă