„Nu se justifică entuziasmul CSM-ului”

Marius ANGHEL 17 Aug. 2013, 10:04 Seria 2

Fostul președinte al CSM Râmnicu Vâlcea până în 2011, când echipa a fost preluată de Cătălin Rufă, Florin Verigeanu spune că echipa lui Claudiu Niculescu nu este favorită la promovare.

Actualmente membru al CCA, Verigeanu crede că lupta pentru promovare în Seria B2 va fi una foarte strânsă. „Este o serie foarte echilibrată, sunt  multe echipe care se pot bate la promovare. Nu cred că se justifică entuziasmul Vâlcei, sunt multe echipe care le pot pune probleme: Tg. Mureș, Bistrița, Mioveni, Slatina, sau cele două din Craiova. Pe când eram eu la echipă, porneam și noi entuziaști la începutul campionatelor, dar niciodată nu am reușit să promovăm. Pentru CSM, cred că important este întâi să ajungă în play-off, pentru că lupta va fi foarte grea, abia apoi se poate discuta de promovare. Entuziasmul este bun, este bine că se dorește, dar nu este de ajuns pentru a promova”.

Verigeanu spune că, la Vâlcea, totul va depinde de antrenor și jucători. „Timpul va demonstra dacă plecarea lui Cătălin Rufă și venirea lui Dan Nițu este o mutare bună sau rea. Claudiu Niculescu are multă experiență în fotbal, sunt convins că este un antrenor de perspectivă. Gheorghe Constantin își face bine treaba sa, dar nu el decide jucătorii care vin sau nu el pregătește echipa. Totul depinde de antrenor și jucători. Nu cunosc echipa lui Niculescu, am văzut-o doar în primăvară la meciul CSM-Damila 1-0 și atunci nu m-a impresionat”.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Marius ANGHEL 17 Aug. 2013, 10:04 Seria 2
Pe aceeași temă