Nu pleacă nimeni de la Turda!

14 Jan. 2009, 12:22 Seria 2
Nu pleacă nimeni de la Turda!

Conducerea turdeană a afirmat cu privire la lotul cu care Arieșul va aborda returul că decizia aparține în totalitate băncii tehnice. Deocamdată nu s-a luat însă nicio hotărîre, dar la capitolul plecări un lucru e cert: niciunul dintre jucători nu pare dispus să se despartă de echipă:

 

"Chiar înainte de antrenamentul de azi am avut o discuție cu jucătorii și i-am întrebat dacă vrea cineva să părăsească clubul, dar niciunul dintre ei nu și-a exprimat această intenție", a spus președintele Virgil Blasiu (foto), care a mai adăugat că e posibil totuși ca cei trei jucători despre care s-a scris în presă, Lupașcu, Luca și Pașca să părăsescă echipa, însă nu în orice condiții:

 

"Sunt jucători valoroși, oameni de bază pentru echipă și nu dorim cu orice preț să ne despărțim de ei. Vor pleca numai dacă primim o ofertă consistentă pentru ei, cel puțin 150 000 de euro, iar jucătorii vor fi mulțumiți de contractele propuse. Să nu se înțeleagă că suntem pe marginea prăpastiei și vrem să subțiem lotul."

“Echipa nu se desființează!”

Reprezentantul consiliului local, Doru Anca, a ținut să liniștească suporterii în legătură cu situația financiară a clubului și să înlăture orice suspiciune cum că formația turdeană s-ar desființa:

 

"Noi încercăm să diminuăm prin cheltuieli cît mai puține efectele nefavorabile ale acestei perioade de criză care inevitabil își face efectul și asupra noastră. Însă orice speculație cum că renunțăm la activitate cade pentru că nu am muncit un an și ceva ca să renunțăm tocmai acum, chiar și în condițiile în care eforturile viitoare vor fi și mai mari."

Staff-ul administrativ e convins că valoarea lotului și profesionalismul antrenorilor vor duce la îndeplinirea obiectivului, să se păstreze cât mai la distanță de zona echipelor retrogradabile:

 

"Cred că lotul este suficient de bun ca să putem face față unui retur ceva mai ușor decît turul. Acum ne cunoaștem adversarii, ne cunoaștem valoarea proprie și sînt sigur că putem să creăm o echipă puternică. Ați văzut și dvs, nu-i la îndemîna oricui să primească doar 12 goluri în 17 etape… Am încredere în băieți și în antrenori că vom putea încheia campionatul cel puțin pe același loc pe care am încheiat turul", a mai spus Virgil Blasiu, completat de Doru Anca: "după rezultatele avute în tur cred că ne vom menține la un nivel constant. Nu cred că vom avea probleme cu intrarea în zona retrogradării."

 



Sursa: site-ul oficial al clubului

14 Jan. 2009, 12:22 Seria 2
Pe aceeași temă