Nu mai sunt bine primiți nici la Severin! Mititelu reacționează după ultima cerere a Jandarmeriei: „O să jucăm în Bulgaria”

Marius ANGHEL 26 Sep. 2013, 19:39 Seria 2
Nu mai sunt bine primiți nici la Severin!** Mititelu reacționează după ultima cerere a Jandarmeriei:

Craiova lui Mititelu are iar probleme. De data aceasta este vorba de o cerere a Jandarmeriei, care a solicitat ca FC U Craiova să nu își mai joace meciurile considerate ‘acasă’ pe terenul din Severin. Reacția Jandarmeriei vine după ultimele incidente între fanii olteni și cei ai Petrolului, după victoria ploieștenilor în 16-imile Cupei.

Mititelu reacționează și crede că este doar mâna primarului din Craiova, Olguța Vasilescu: „Ne-a închis toate drumurile! O să ajungem să jucam în Bulgaria”

„E cineva în Craiova care a câștigat alegerile cu tricoul Universității, iar acum face orice ca să o omoare. Sunt sigur că FRF va accepta cererea Jandarmeriei și noi nu vom fi lăsați să mai jucăm la Severin„, a spus Mititelu la Sport.ro.

„O să ajungem să jucăm în Bulgaria”

„Probabil că o să ajungem să jucăm în Bulgaria. Nu zic că suporterii noștri sunt sfinți, dar nu e prima oară când sunt violențe. Doamna primar ne-a închis toate drumurile. Dacă ne dau afară din Severin, unde să mai mergem?”, a mai spus patronul celor de la FC U Craiova.

Marius ANGHEL 26 Sep. 2013, 19:39 Seria 2
Pe aceeași temă