„Nu mai cred în minuni! Am retrogradat!”

06 Jun. 2009, 17:45 Seria 2

Îmbrăcat într-un tricou negru cu sigla lui "U" pe piept Dorinel Munteanu a apărut resemnat la conferința de presă de după meci. Cu capul plecat el nu a mai dat nici o șansă echipei sale în lupta pentru evitarea retrogradării și a admis că ar putea părăsi pe "U"Cluj.

 

"E cea mai urâtă zi din viața mea. Mi-am dorit foarte mult ca Universitatea să se fi salvat de la retrogradare. Nu am reușit, deși am sperat până în ultimul moment.  Matematic ar mai fi șanse însă eu nu mai cred în minuni.  Îmi pare foarte rău că am retrogradat. Am și eu partea mea de vină însă nu pot să accept toate acuzele care mi s-au adus, că eu aș fi fost principalul artizan al retrogradării. Este cel mai nefericit sezon din cariera mea, dar nu-mi pare rău că m-am întors la Universitatea. Nu știu dacă mai rămân la "U", trebuie să am o discuție cu domnul Teodor Pop", a spus Munteanu.

"Neamțul" crede că ultimele trei remize de pe teren propriu au îngropat pe "U" Cluj. "Este inadmisibil să nu poți să învingi acasă echipe mai salbe de cat tine sau de același calibru precum Minerul Lupeni, Arieșul Turda și Jiul Petroșani".


"Cu un ochi râd și cu altul plâng. Regret situația în care a ajuns "U" Cluj echipă al cărei antrenor și președinte am fost și eu. Însă, sunt un antrenor profesionist iar azim a făcut tot pentru ca echipa mea să câștige. Azi am întâlnit un adversar foarte slab"
– Gheorghe Barbu, antrenor Mureșul Deva

 

Articol scris de Sami Tamaș

06 Jun. 2009, 17:45 Seria 2
Pe aceeași temă