„Nu există echipă de neînvins în această serie, mergem să ne jucăm șansa”

Marius ANGHEL 18 Oct. 2012, 13:49 Seria 2

Vineri, de la ora 17:00, Luceafărul Oradea va întâlni pe Stadionul „Dan Păltinișanu”, în etapa a VIII-a a Ligii a II-a, pe ACS Poli Timișoara. Chiar dacă bănățenii sunt neînvinși în acest campionat, antrenorul bihorenilor speră ca echipa sa să se întoarcă cu punct sau puncte în urma acestui joc.

„Întâlnim din nou o formație care și-a propus promovarea în prima ligă și care încă nu a pierdut în acest sezon. Cum am mai spus și altă dată, consider că nu există echipă de neînvins în această serie. Mergem să ne jucăm șansa și sperăm să ne întoarcem neînvinși de la Timișoara. Ținând cont că în cele trei deplasări am pierdut pe fondul unor greșeli personale, sperăm să le eliminăm și în sfârșit să punctăm pe un teren advers”, a declarat, citat de luceafarulfelix.ro, antrenorul Călin Moldovan.

Luceafarul pleacă astăzi spre Timișoara, unde va susține și un antrenament după-amiază. Partida ACS Poli – Luceafărul va fi în direct la Digi Sport 1.

În sezonul trecut, Luceafărul a învins de două ori echipa Timișoarei, patronată atunci de Marian Iancu, cu 1-0 la Sânmartin și 2-1 pe Bega.

Marius ANGHEL 18 Oct. 2012, 13:49 Seria 2
Pe aceeași temă