Nițulescu: „Am avut un arbitraj tendențios, nu cred că Ion Crăciunescu le-a cerut să arbitreze așa, îl știu un om integru”

12 Oct. 2011, 13:03 Seria 2
Nițulescu:

Reușita lui Adrian Dulcea din minutul 67 al partidei pe care Alro a pierdut-o în fața celor de la Chindia Târgoviște a fost înscrisă în condiții regulamentare. Aceasta este concluzia la care oficialii grupării slătinene au ajuns după vizionarea DVD-ului cu jocul de pe „1 Mai”.

Decizia „centralului” Dan Monea de a anula golul marcat de formația de pe Olt la scorul de 1-1 al meciului cu Chindia a fost una eronată. Nu a fost singura hotărâre a brigăzii de „fluierași” ce i-a nemulțumit pe aluminiști, care după ce au văzut înregistrarea partidei au rămas la ideea că maniera de arbitraj a favorizat echipa vizitatoare.

„Ne-am uitat pe DVD, iar golul lui Dulcea a fost valabil. Am avut un arbitraj tendențios din primul până în ultimul minut. A văzut toată lumea cum au fluierat, câte lovituri libere le-au dat. Până și auturile, au fost trei pentru noi la care au arătat invers. Au dat trei faulturi în atac la fazele noastre și nu suntem la baschet sau la handbal. Eu nu cred că Ion Crăciunescu le-a cerut să arbitreze așa, îl știu un om integru. O să vedem dacă vom depune memoriu. Oricum, dacă facem, îl suspendă pe arbitru, altceva ce se poate întâmpla. Noi am pierdut punctele”, a spus președintele executiv al clubului, Jane Nițulescu.

„Ar fi o aroganță să-i dau DVD-ul”

Oficialul celor de la Alro crede că viitorul șef al CCA va analiza cele petrecute la meciul de sâmbătă și vor fi luate deciziile care se impun.

„Pot să-i dau DVD-ul, dar ar fi o aroganță din partea mea. Crăciunescu a fost la meci și a văzut ce s-a întâmplat. Când va fi numit la conducerea CCA, așa cum îl cunosc, ar trebui să ia în discuție prestația arbitrilor la această partidă. Crăciunescu anunțase dinainte că va accepta să fie președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor și, chiar dacă era încă președinte la Chindia, nu cred că ar fi trebuit să vină la acest meci”, a mai declarat Jane Nițulescu.

Sursa: Gazeta Nouă

12 Oct. 2011, 13:03 Seria 2
Pe aceeași temă