Niculescu și Lincar și-au urat baftă reciproc: „Sper să revin la această echipă, chiar în Liga I”

Marius ANGHEL 28 Apr. 2014, 17:16 Seria 2
Niculescu și Lincar și-au urat baftă reciproc:**

Fostul antrenor al CSM-ului, Claudiu Niculescu și noul tehnician, Erik Lincar și-au dat azi mâna în birourile conducerii din Zăvoi și și-au urat reciproc baftă pentru viitor.

Soarta joacă uneori feste ciudate. În urmă cu un an și jumătate, Lincar renunța la banca Damilei și Niculescu venea la Vâlcea, unde două sezoane consecutive s-a bătut la promovare. Acum, este rândul lui Niculescu să renunțe, iar Lincar revine la echipa olteană, chiar în locul celui care l-a schimbat atunci. Cei doi tineri tehnicieni au fost împreună zilele trecute la cursurile pentru licența PRO de la Nyon.

Eșecul din derby-ul cu ASA Târgu Mureș, scor 1-2, a fost ultimul joc pe banca vâlcenilor pentru Claudiu Niculescu. „Am venit să îmi iau la revedere de la jucători, le mulțumesc lor, conducerii clubului și patronilor, care au avut încredere în mine, a fost o încredere reciprocă. Nu vreau să mai discut despre ce a fost, regretele sunt acum tardive, echipa a căzut psihic după ce a fost egalată de Târgu Mureș. Mă despart cu greu de colectivul de aici, dar o fac tot pentru că vreau binele acestei echipe, de cele mai multe ori, prin plecarea antrenorului se crează un șoc pozitiv, sperăm să fie așa și acum. Încă sunt șanse la locul 3 și sper să îi văd pe băieți bucuroși la vară. Sper să revin la această echipă, chiar în Liga I.” a spus Niculescu.

Fostul antrenor al vâlcenilor pariază în continuare pe alb-albaștri. „Sunt mulți jucători valoroși, care pot face față în Liga I, sper ca ei să rămână așa cum i-am cunoscut și să îi văd în primul eșalon. De asemenea, sunt câțiva tineri foarte talentați, precum Pîrvulescu, Codin, Iancu, Ovidiu Mihai sau Ovidiu Popescu, care trebuie să crească în continuare pe lângă jucătorii cu experiență și cu siguranță și ei vor face pasul spre eșalonul superior”.

Niculescu nu dă vina pe plecarea la Nyon pentru eșecul cu ASA

Claudiu Niculescu sublinază că plecarea la Nyon nu a contribuit la eșecul cu ASA. „Nu caut nicio scuză în plecarea mea la Nyon, cursul de la UEFA  m-a ajutat enorm și mă va ajuta în continuare în cariera de antrenor. Domnii Apolzan și Lupescu merită felicitați pentru ceea ce au realizat cu prezența noastră la acel curs”.

„Secundul” Dobre părăsește și el Zăvoiul

Secundul Cornel Dobre a plecat și el, alături de Clauidu Niculescu. „Regretăm enorm că trebuie să ne despărțim, dar vom rămâne în continuare cu sufletul la Vâlcea” a spus și „Motoreta” Dobre.

Eric Lincar va fi prezentat într-o conferință de presă, de la ora 16, 00, iar de la ora 17,00 va conduce primul antrenament. Acesta îl va avea ca secund, ca și în mandatul trecut pe Fane Nofitovici.

Citește și: Claudiu Niculescu a demisionat de la CSM. Lincar, ofertat

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 28 Apr. 2014, 17:16 Seria 2
Pe aceeași temă