Niculescu revine în Zăvoi: „Vrem punct sau puncte și cred că putem realiza acest lucru”

Marius ANGHEL 04 Sep. 2014, 18:13 Seria 2
Niculescu revine în Zăvoi:**

După înfrângerea de pe teren propriu din prima etapă, 0-2 cu ACS Poli, CS Mioveni joacă în cea de-a doua rundă cu un alt adversar cu pretenții din Seria a II-a. Echipa argeșeană se deplasează în Zăvoi, acolo unde sâmbătă, de la ora 11:00, va juca împotriva CSM-ului.

Antrenorul Claudiu Niculescu este încrezător în șansele jucătorilor săi de a se impune în această deplasare, de la Râmnicu Vâlcea, deși este conștient de valoarea adversarului. Adversar pe care tehnicianul îl cunoaște foarte bine, având în vedere că acolo a antrenat în mare parte a sezonului trecut.

„Ne așteaptă un meci foarte foarte dificil. Jucăm împotriva unei echipe care a făcut multe transferuri în această perioadă precompetițională. Au jucători valoroși, pe care îi cunosc foarte bine. Jucăm împotriva unei echipe al cărei obiectiv principal este promovarea în Liga 1, obiectiv anunțat de altfel de conducerea clubului. La prima vedere s-ar putea spune că ei sunt favoriți în acest meci, însă noi mergem la Vâlcea să ne întoarcem cu punct sau puncte și cred că putem realiza acest lucru. Atmosfera este bună chiar dacă am pierdut în prima etapă cu Timișoara. Băieții știu că au pierdut acest meci deși au controlat jocul și au avut multe ocazii de a înscrie. Și jucătorii cred că putem scoate un rezultat bun.

Vor fi și unele schimbări în echipă, dar nu pot spune care. E normal să fie schimbări. Nu va fi un meci special pentru mine chiar dacă am antrenat un an și jumătate acolo. S-au schimbat destul de multe de când am plecat. Va fi un meci normal de campionat, o partidă dificilă contra unei echipe bune. Dar eu cred că avem puterea să facem un rezultat bun. Sper să ne întoarce de acolo, o repet, cu punct, sau puncte, pentru că orice punct contează în acest campionat care se anunță a fi foarte dificil” a declarat Claudiu Niculescu pentru csmioveni.ro.

Marius ANGHEL 04 Sep. 2014, 18:13 Seria 2
Pe aceeași temă