Niculescu nu vrea să retrăiască aceeași experiență a ultimului meci de la Satu Mare: „Nu mă gândesc dinainte la arbitraj”

Marius ANGHEL 16 Apr. 2015, 18:47 Seria 2

După punctul smuls liderului în minutul 90+7, vinerea trecută pe teren propriu, CS Mioveni merge încrezătoare în deplasarea de la finalul acestei săptămâni. Argeșenii au din nou o partidă grea, la Satu Mare, o grupare care până de curând era neînvinsă acasă. Acest record i-a fost spulberat de FC Olt pe 21 martie. Totuși, Olimpia nu traversează o perioadă chiar bună în campionat, de șase etape nemaicâștigând vreun meci.

Antrenorul Mioveniului, Claudiu Niculescu, este optimist înainte de deplasarea de la Satu Mare și speră ca jucătorii săi să reușească să se impună pe un teren unde puține echipe au reușit să câștige. „Ne așteaptă o deplasare foarte grea. Nu multe echipe au reușit să câștige pe terenul de la Satu Mare în acest sezon, dar sperăm să o facem noi. Avem echipă mai bună și trebuie să câștigăm acolo. Sigur, nu am uitat nici meciul din ultima etapă din 2014, din decembrie, de la Satu Mare, când arbitrul a decis rezultatul final al partidei. Și atunci am făcut un meci bun, dar altul a fost rezultatul… Atmosfera în lotul echipei noastre este bună înainte de această deplasare și după remiza cu Timișoara. Jucătorii trebuie să știe că până la finalul campionatului toți vor primi o șansă să joace și rămâne doar ca să intre pe teren să demonstreze ce au de demonstrat. Vor apărea și unele modificări în echipă, dar nu foarte multe. Ne concentrăm acum la acest meci, mă concentrez la echipa mea și nu mă gândesc dinainte la arbitraj. Sper doar să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat în luna decembrie. Nu mă uit la clasament înaintea acestui joc, după meci mă voi uita. Obiectivul rămâne… îmi doresc să ajungem pe podium, și sper să reușim până la finalul campionatului acest lucru” a declarat, citat de csmioveni.ro, Niculescu.

Pentru această deplasare, CS Mioveni nu poate conta pe Victor Mazilu, suspendat în runda trecută, și pe Bogdan Stoica, accidentat de mai multe săptămâni.

CS Mioveni e înaintea meciului de sâmbătă din etapa a 3-a a play-off-ului pe locul 5 în Seria a II-a, cu 34 de puncte, la egalitate cu Unirea Tărlungeni, aflată pe 4. Olimpia Satu Mare e ultima clasată, pe locul 6, cu 26 de puncte.

În precedentele două întâlniri din acest sezon, CS Mioveni și Olimpia Satu Mare și-au împărțit victoriile la același scor. În tur, CS Mioveni a câștigat pe teren propriu cu 1-0, prin golul lui Mihai Vintilă (89 – penalty), iar în retur Olimpia a bătut tot cu 1-0 prin golul lui Dan Gavrilescu (77). La acest al doilea meci, CS Mioveni a avut un gol anulat, în minutul 87, după ce inițial centralul Marius Omuț din Oradea validase reușita. Claudiu Niculescu, intrat pe gazon să-i ceară socoteală arbitrului, a fost eliminat în urma fazei controversate și condus de oamenii de ordine în afara terenului.

Marius ANGHEL 16 Apr. 2015, 18:47 Seria 2
Pe aceeași temă